JÄSENKIRJE 3/ 2022

Golfkausi 2022 lähestyy vääjäämättä ja viime päivien lämpimät ilmat ovat edesauttaneet kentän toipumista poikkeuksellisen vaikeasta talvesta ja viime vuoden loppukesän haasteista. Eilen vuosikokoukseen (pöytakirja) ja infotilaisuuteen osallistuneet kuulivatkin Kultaranta Green Teamin vetäjän Janne Karvosen ansiokkaan esityksen kentän kunnosta ja sille talven aikana tehdyistä ja kesäkaudelle suunnitelluista toimenpiteistä. Priimaa kenttää ei Janne joukkoineen meille ymmärrettävistä syistä kuitenkaan pystynyt lupaamaan ja toivoikin kärsivällisyyttä kentänhoidon toimenpiteiden suhteen. Kultaranta Green Team työkoneineen esittäytyy halukkaille huomenna lauantaina, kun huoltohallilla järjestetään avoimet ovet klo 10:00 alkaen. Kuulemma grillimakkaraakin on tarjolla.

Eilisessä infossa esittäytyi myös uusi Kultaranta Resortin ravintolapäällikkö Marko Markkanen, jonka toivotamme lämpimästi tervetulleeksi huolehtimaan jäsenistömme ruoka- ja juomatasapainosta. Kultaranta Resortin johdon tervehdyksen infotilaisuuteen toi myyntijohtaja Timo Salo, joka kertoi yleisten asioiden lisäksi mm. varautumisesta asuntomessujen aiheuttamiin liikenne- ja pysäköintihaasteisiin.

Edellisten lisäksi seuramme hallitus, kapteenisto ja toimikuntavastaavat esittäytyivät ja kertoivat lyhyesti tulevan kauden tapahtumista, jotka jo nyt lähes kaikki koko kauden osalta löytyvät Nexgolfin kilpailu- ja tapahtumakalenterista.

Tapahtumista puheen ollen, on yllätykseksemme sekä seuratreeneissä että plus 30 -harjoituksissa vielä tilaa, sillä parina viime vuotenahan nämä ovat tulleet täyteen hetkessä. Harjoitukset alkavat vapun jälkeisellä viikolla. Ilmoittautukaa ihmeessä mukaan laadukkaaseen valmennukseen joka plus 30 -harkoissa sisältyy jäsenmaksuun ja seuratreeneissäkin omavastuu on vain 40 euroa. Mainittakoon, että seuratreenien tasoitusyläraja on nostettu 36:een, eli 30-36 tasoituksilla pelaavat voivat valita seuratreenien ja plus 30 -harkkojen välillä.

Tapahtumia muutamia muitakin on jo ilmoittautumiselle auki, kuten eri ryhmien startti-/ kertauskurssit pro Ville Rintalan johdolla, plus 30 -ryhmän pelitapahtuma ja äijäskinit. Myös vasta eilen ilmoittautumiselle auenneelle sennujen kenttävierailulle näytti tänä aamuna olevan vielä muutama paikka jäljellä. Ladyjen ensimmäiseen yhteiseen pelitapahtumaan, jossa äitienpäivänä pelataan takaysi aikalähdöin klo 09:00 alkaen, on niin ikään vielä muutama paikka vapaana. Ladyt ovat myös suunnitelleet kenttävierailua toukokuulle (Helatorstai), mutta se ei ole vielä varmistunut.

Ladyt kantavat tänä kesänä jälleen kortensa kekoon myös hyväntekeväisyydessä ja 2.5. alkavaan koko kesän mittaiseen perinteiseen Eclectic -hyväntekeväisyyskisaan voi jo nyt ilmoittautua NexGolfissa. Eclectic-taulukon ja peliohjeet saat caddiemasterilta. Tietoa Ecleticistä ja muistakin kauden ladytapahtumista myös seuramme sivuilta https://kgcn.fi/ladyt/

Kesäkuun klubimatkalle Nordcenteriin, omavastuuhinta 80e, voi ilmoittautua maanantaina 25.4. klo 08:00 alkaen ja 18.-19.7. järjestettävälle Tallinnan reissullekin jo 2.5. alkaen. Tallinnan matkan omavastuuhinnat ovat 275e/ 2hh ja 320e/ 1hh. Tarkemmat aikataulut ja sisällöt kummankin reissutapahtuman yhteydessä olevassa kutsuliitteessä Nexgolfin kisa- ja tapahtumakalenterissa.

Useat teistä ovat ansiokkaasti jäsenmaksunsa tälle vuodelle jo hoitaneet, mutta paljon on vielä maksamattomiakin. Eräpäivähän oli maanantaina 28.3! Muistutettakoon, että jäsenyys on jatkuva, eli se uusiutuu vuosittain ellei erostaan erikseen ilmoita ja jos olet esim. liittynyt johonkin toiseen seuraan, ei sieltä meille tule automaatti-ilmoitusta, vaan erostaan on aina ilmoitettava henkilökohtaisesti.

Golfbägien säilytyskaappeja on vielä vapaana ja varauksia otetaan vastaan osoitteessa antti.kaarto@kultarantaresort.fi hintaan 80 €/ kaappi/ kausi. Kaapit vuokrataan varausjärjestyksessä. Bägivarasto sijaitsee punaisessa rakennuksessa ns. pienen yläparkkipaikan vieressä. Varastoon on tilattu uusia kaappeja jotka eivät valitettavasti vielä ole tulleet, joten näiden asennusajankohdasta ei vielä ole varmuutta ja siksi jo kaapin varanneetkaan eivät valitettavasti voi vielä varusteitaan säilytykseen viedä. Ilmoittelen kyllä heti kun tiedän lisää. Pahoittelut.

Pitkään olet jo jaksanut lukea löytämättä vastausta kysymykseesi joka – näin uskallan väittää – on pyörinyt mielessäsi kirjeen alusta asti: ”Milloin kenttä avataan?” Toki sään armoilla olemme, mutta sanottakoon näin, että avauskisamme vappuaattona on yhä suunnitellusti kalenterissa… Kannattaa seurata tiedotuksia sekä Kultaranta Resortin että seuramme eri kanavilla… Ai niin, rangehan on toki pallokoneineen jo auki, joten treenaamaan pääsee.

Mukavaa kevään jatkoa kaikille, toivottavasti näämme kentällä jo ihan lähiaikoina!

  • Antti