Ladyt

KGCN Ladyt – kausi 2024

Keväinen tervehdys kaikille seuramme Lady jäsenille😘. Kausi on niin lähellä, että ihan kihelmöi vatsan pohjalla, kunhan ilmojen haltijat vain suosii, niin ihan kohta nähdään⛳.

Ollaan Ladytoimikunnan kanssa uuden äärellä mutta sitäkin innokkaammin lähdössä alkavaan kauteen. Toivomme kovasti kuulevamme toiveita, ideoita ja ajatuksia, jotta voimme tehdä kaudesta loistavan, iloisen ja mielekkään. Nappaa rohkeasti hihasta kiinni ja kerro, olemme sitä varten ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan toiveitanne👌. Ylpeänä voimme myös todeta. että seuramme jäsenmäärästä on 36 % naisia, joka on huikea määrä, WAU🙏.

Golf on sosiaalinen, haastava ja koukuttava laji, joka rentouttaa kehoa ja mieltä kauniissa maisemissa☀. Pyrimme Ladytoimikunnan kanssa järjestämään mielekkäitä tapahtumia, joissa pelailun lomassa pidetään hauskaa ja löydetään uusia pelikavereita ja ystäviä. Olemme saaneet hieman lisää lähtöjä Lady tapahtumiin, jotta kaikki halukkaat mahtuisivat mukaan, tapahtumat ovat viime kausina täyttyneet hyvin nopeasti👍.

Muutaman perinteisen tapahtuman mainitaksemme ja kaikki tapahtumat löytyvät NexGolfn tapahtuma- ja kisakalenterista.

  • su 12.5. Äitienpäivä tapahtuma, ½ kierros, kakkua ja kuoharia
  • to 6.6. ja pe 9.8. Lady kuukausitapahtumat , koko kierros tai After Work ½ kierros
  • pe 2.8. Justiina Open osana Lady Tour by Kallary kisa kiertuetta

KGCN Ry:n jäsenenä saat tietoa tapahtumista myös KGCN Ladyjen Facebook -sivuilta:

https://www.facebook.com/groups/KGCNladyt/  -> kyseessä suljettu ryhmä, pyydä liittymistä!

Lisäksi on KGCN Ladyjen julkinen Instagram -tili: https://www.instagram.com/kultarantagolfclubladyt/

Toukokuun alusta on jälleen mahdollisuus tehdä hyvää👌. Elcectic -hyvän tekeväisyyskisa, jossa kyseessä on 1.5-31.8 käynnissä oleva henkilökohtainen kisa. Sarjoja on kaksi tasoituksellinen a’10€ ja tasoitukseton a’10€ voit halutessasi osallistua vain toiseen tai molempiin sarjoihin. Eclectic -hyväntekeväisyys kisa on mukava tapa tehdä hyvää ja samalla tsempata itseään koko kesän tekemällä väyläkohtaisia ennätyksiä. Hyväntekeväisyyspotti lahjoitetaan sarjojen parhaimpien tulosten tehneiden valitsemaan hyvätekeväisyyskohteeseen kauden lopussa. Tarkemmat tiedot ja ohjeet KGCN Ladyjen Facebook sivuilla huhtikuun aikana⛳.

Ladytoimikunta toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi tulevaan kauteen ja Lady tapahtumiin⛳😘☀. Nähdään pian🤞.

Ladytoimikunta kaudelle 2024: Tarja Jalonen, Pirjo Kallio, Meliina Kuusisto, Noora Laakamaa, Satu Mikola, Maritta Rouvali, Elina Virtanen ja kapuna häärii ”Ninni” Nina Salminen

Golfia saariston portilla