Miehet

KGCN miehet – kausi 2024

Miestoimikunta on aloittanut kauden äijätapahtumien suunnittelun, ja seuramme äijille onkin luvassa satavarmasti huumorin- ja toiminnantäyteisiä tapahtumia.

Äijien kausi 2024 aloitetaan Pron luennolla, josta saadaan alkavalle kaudelle sopivat eväät oman tasurin tiputtamiseen. Kesäksi luvassa on monille tuttuja joukkuetapahtumia, mulliganeilla ryhditettyä kisaamista, par 3 -kentällä hulluttelua sekä parin vuoden tauon jälkeen paljon odotettu kotimaan pelimatka.

Kausi tietenkin huipentuu päätöstapahtumaan, jossa seuramme jäsenet toimikunnittain kohtaavat. Siihen on kuitenkin vielä matkaa, ja sitä ennen on odotettavissa sieraimista virvoketta valuvaa naurua ja todennäköisesti pakettitolkulla kadotettuja palloja.

Tapahtumat lisätään kesän mittaan NexGolfiin, josta pääset ilmoittautumaan mukaan. Tapahtumista informoidaan NexGolfin ohella myös uutiskirjeissä sekä seuran sosiaalisessa mediassa. Tässä kuitenkin alustavat ajankohdat, jotka kannattaa merkitä omaan kalenteriin jo ennakkoon:

  • Ma 6.5. klo 17-20
  • La 8.6. klo 13
  • To 11.7.
  • La 10.8. klo 13
  • La 14.9. klo 12

Miestoimikunta toivottaa kaikki seuran miehet, niin vanhat tutut kuin uudetkin, nauttimaan toimikuntamme tapahtumista. Nähdään kentällä!


Miestoimikunta kaudelle 2024:
Toni-Markus Korhonen, Niko Laine, Tuomas Pöllänen, Pertti Väisänen, Jyrki Wuori, Simo Pietilä, Vili Lehto, Mikko Mäyrä, Jarkko Kuitunen ja Heikki Pesonen.

Golfterkuin,
Toni-Markus Korhonen
Miestoimikuntavastaava

Golfia saariston portilla