JÄSENKIRJE 8/ 2022

Kausi on kääntynyt vahvasti loppusuoralle, mutta näyttää siltä, että ainakin kohtuullisia pelikelejä on vielä jäljellä. Pääkenttä on suunniteltu pidettäväksi auki sunnuntaihin 30.10. asti ja mahdollisesti – erikseen tiedotettavin erikoisjärjestelyin – senkin jälkeen, jos säätilanne suinkin sallii.

Kultaranta Green Team ahertaa kentän parissa koko syksyn ajan, jotta kenttä saadaan valmistettua talven tuloon mahdollisimman hyvin. Lokakuun aikana tehdään ainakin väylien holkki-ilmastukset, viheriöiden ympärysalueiden kylväminen ja pystyleikkaus sekä tiipaikkojen parannuksia. Töitä pyritään tekemään siten, että pelaajille aiheutuu mahdollisimman vähän haittaa, mutta muistattehan kuitenkin kunnioittaa ja varoa kenttähenkilökuntaa pelatessanne.

Viime lauantaina vietimme lady-, äijä- ja +30 -toimikuntien päätöstapahtumaa, kuinkas muuten kuin golfin parissa. Sää suosi ja saimme liikkeelle lähemmäs sata jäsentämme. Pelikierrosten päätteeksi nautimme Heineken Housen väen loihtimasta mahtavasta ”erikoispizzabuffasta” ja muutamasta juomastakin. Kiitokset kaikille osallistujille ja tapahtuman järjestäjille.

Koko kaudesta haluan omasta ja seuramme hallituksen puolesta lausua kiitokset yhteistyöstä ja palveluista Kultaranta Resortin koko henkilöstölle, erityisesti Green Teamille. Iso kiitos myös seuramme toimikuntavastaaville joukkoineen onnistuneista tapahtumista ja kilpailuista. Suurin kiitos menee kuitenkin ihan kaikille Teille hyvät jäsenet, niin aktiivisuudesta pelaamiseen yleensä, osallistumisesta tapahtumiin, kuin ennen kaikkea positiivisesta asenteesta ja yhteishengestä, jonka veroista ei todellakaan jokaisessa seurassa ole!

Kautta on kuitenkin vielä jäljellä ja muutama tapahtumakin kalenterissa on. Kauden päätöskisana pelattava ”Cross Country” on täynnä, mutta peruutuspaikkoja yleensä aina tulee ja jonoon kannattaa ilmoittautua.

Kauden päätösjuhlaa vietämme lauantaina 5.11. klo 17:00 alkaen. Kutsun voit lukea tästä. Illalliskortin omavastuuhinta on ainoastaan 20 euroa niin jäseniltä kuin yhdistykseemme kuulumattomilta seuralaisilta. Ilmoittautumiset 31.10. klo 12:00 mennessä Nexgolfin kilpailukalenterin kautta. Jäsenet ilmoittautuvat itse, mutta jos avec´ ei ole jäsen, niin hänen nimensä ilmoittautumisen lisätietoja -kenttään. Maksut seuran tilille FI79 5710 0420 2139 93, viestiksi ”päätösjuhla” sekä oma ja mahdollisen seuralaisen nimi.

Kuten viime jäsenkirjeessä kerroin, en enää ensi vuoden alusta ole käytettävissä yhdistyksemme osa-aikaiseen toiminnanjohtajan tehtävään ja puheenjohtajan johdolla olemme syksyn aikana kartoittaneet sekä haastatelleet seuraajaehdokkaita. Eilen tiistaina esitimme hallituksellemme seuraavaksi toiminnanjohtajaksemme päätyönään Kultaranta Resortin myyntijohtajana toimivaa Timo Saloa ja tämän esityksen hallitus yksimielisesti hyväksyi. Lämpimät onnittelut Timolle valinnasta! Timo, joka on jäsenemme jo vuodesta 2014 ja monelle ennestään tuttu mm. Kultaranta Resortin yritysyhteistyöstä sekä pelioikeuksien myynnistä, on luvannut kertoa meille lisää itsestään ja ajatuksistaan tuonnempana.

Omasta puolestani haluan esittää Teille kaikille lämpimät kiitokseni näiden vuosien aikana saamastani tuesta luottamustoimessani. Ja vaikka yhdistyksemme toiminnanjohtajana lopetankin, niin jatkan vielä osa-aikatyötäni Kultaranta Resortin palveluksessa toimien mm. yritystapahtumien golfkisaisäntänä. Totta kai pysyn myös tämän hienon seuramme jäsenenä ja myös seura-aktiivina kilpailutoimikunnassa, eli ette te minusta kokonaan eroon pääse😄.

Hyvää syksyn jatkoa kaikille ja nähdään päätösjuhlassa!

  • Antti