JÄSENKIRJE 7/ 2022

Säätila on tätä kirjoitettaessa varsin syksyinen ja rankkasade aiheutti tänään mm. kentän tilapäisen sulkemisen. Ennuste lupailee sadetta myös muutamaksi seuraavaksi päiväksi, mutta toivottavasti näiden sateiden jälkeen tulee vielä paljon kauniita syysilmoja nautittaviksi ja pelikelejä riittäisi pitkälle loppusyksyyn. Kenttä on kuitenkin, tilapäistä märkyyttä lukuunottamatta, kokonaisuutena hyvässä kunnossa ja selvästi jäsenemme osaavat sitä myös arvostaa, kuten eilen vietetyn ”Kiitä kentänhoitajaa – päivän” lukuisat kiitokset Kultaranta Green Teamille osoittavat. Kiitokset ”tiimille” vielä tätäkin kautta!

Kilpailuissa ja tapahtumissa on ollut mukavasti innokasta väkeä, vaikka muutama lisääkin olisi lähes kaikkiin tapahtumiin mahtunut. Parin poikkeusvuoden jälkeen olemmekin laskeutuneet hyvään uuteen normaaliin, jossa tapahtumissa on hyvä määrä osallistujia, mutta kaikki halukkaat mahtuvat mukaan, jos vain on ilmoittautumisensa kanssa vähänkään ajoissa liikkeellä.

Seuran mestaruuskilpailuissa elokuun lopussa oli osallistujia mukavat 86 pelaajaa. Mestareiksi itsensä pelasivat naisten sarjassa Noora Laakamaa, miesten sarjassa Ville Rintala, seniorinaisissa Anne Vilander ja seniorimiehissä Kai Salo. Kiitokset vielä kaikille osallistujille ja onnittelut voittajille, jotka palkitaan marraskuun päätösjuhlassa.

Päätösjuhlaa vietämme siis lauantaina 5.11. ja tästä tulee lisäinfoa kutsuineen tuonnenpana, mutta päivämäärä kannattaa viimeistään nyt laittaa kalenteriin. Ennen päätösjuhlaa on toki vielä pelitapahtumiakin, joista mainittakoon 25.9. pelattava Kultaranta Resortin toimitusjohtajan Pekka Jokisuun nimikkokisa”Pekan pysti” sekä 1.10. järjestettävät ladyjen, äijien ja +30-ryhmän kauden päätöstapahtumat. Tapahtumakuvaukset ja ilmoittautuminen Nexgolf.

Syksyn saapuminen on aiheuttanut myös caddiemasterin ja ravintoloiden aukioloaikoihin muutoksia, jotka kannattaa tarkastaa Kultaranta Resortin kotisivuilta.

Niin ikään syksyn merkkejä on loistavan promme Ville Rintalan ilmoittelu talvitreeneistään, jotka starttaavat viikolla 47. Treeniviikkoja on yhteensä 15 seuraavasti: 47, 48, 49, 50, 2, 3, 4, 5, 9, 10, 11, 12, 14, 15 ja viimeisenä vko 17, jolloin treenit ovat ulkona. Treenit järjestetään klubin parkkipaikan vieressä sijaitsevassa hallissa, jota on kehitetty siten, että siellä on entistä enemmän tilaa mm. chippi-  ja puttialueelle. Myös svingivideoiden analysointiin tulee kokonaan uusi alue. Talvijakson tavoitteena on harjoitteiden ja toistojen kautta kehittää kunkin osallistujan peliä kokonaisvaltaisesti. Ryhmän koko on max. 7 henkilöä ja kurssin hinta 330 €/ hlö.

Treeniryhmät:

  • Maanantai klo 17-18
  • Tiistai klo 10-11
  • Keskiviikko klo 10-11, 11-12, 17-18, 18-19, 19-20 sekä kertausryhmä klo 20-21
  • Sunnuntai klo 10-11, 11-12, 12-13, 13-14, 14-15, 15-16 sekä kertausryhmä klo 18-19

Kertausryhmät ovat niille, jotka kyseisenä viikkona eivät päässeet treeneihin oman ryhmänsä mukana. Ilmoittautumiset ville.rintala@kultarantaresort.fi tai viestillä 045 1550506. Ilmoita nimesi, puhelinnumerosi sekä mihin ryhmään haluat. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Viime syyskokouksessa hyväksytyt yhdistyksemme sääntömuutokset on vihdoin vahvistettu yhdistysekisteriin ja päivitetyt säännöt löytyvät kotisivuiltamme mm. jäsenhakemus -välilehdeltä. Merkittävimpänä muutoksena säännöissä on siirtyminen kahden vuosittain pidettävän kokouksen mallista vain yhteen, joka pidetään keväisin. Näin siis mm. hallituksen henkilövalinnat siirtyvät syksystä kevääseen.

Ja kun kerran henkilöstöasiat tulivat puheeksi niin totean, että sopimukseni seuramme osa-aikaisena toiminnanjohtajana päättyy tämän vuoden lopussa ja olen ilmoittanut yhdistyksemme hallitukselle, etten ole jatkossa ko. tehtävään käytettävissä. Puheenjohtaja Juha K. Lehtolan johdolla hallitus on aloittanut uuden osa-aikaisen toiminnanjohtajan rekrytoinnin sääntöjemme 6§:n mukaisesti ja tämä prosessi on hyvällä mallilla.

Mutta nyt siis vain toivomaan, että pelikelejä riittäisi hamaan marraskuuhun asti:)

Nähdään kentällä,

  • Antti