50+ (SENIORIT)

KGCN 50+ (seniorit) – kausi 2024

Kultaranta Golf Club Naantali ry:n 50+ (seniori) -jäsenille (kuluvana vuonna 50 v täyttäville ja sitä vanhemmille) pyritään tarjoamaan kohderyhmälle sopivia ja heitä toivottavasti kiinnostavia golfiin tai muuhun virkistykseen tai yhdessäoloon liittyviä tapahtumia. Seuran senioritoiminnan vastuuhenkilönä toimii Petri Peippo (040 523 6736, petri.peippo1@gmail.com) apunaan toimikunta, johon kuuluvat vastuuhenkilön lisäksi Teija Peippo, Kristiina Jokisuu, Tiina Rinne-Kylänpää, Björn Falck, Jan Rokama ja Reijo Kirjonen.

Pääosaan tapahtumista ilmoittaudutaan NexGolf-sovelluksen kautta, mistä löytyvät myös tapahtumien kuvaukset ja toimintaohjeet. Mikäli jokin asia askarruttaa mieltänne, voitte luonnollisesti aina olla yhteydessä toimikunnan vastaavaan tai jäseniin.

Tarjonnassa on pidetty mukana aikaisempien vuosien suosittuja tapoja (kuukausittaiset senioritreffit, kenttävierailut), mutta mukaan on tuotu myös uutta, jolla pyritään huomioimaan paremmin esimerkiksi vielä työelämässä olevat seniorijäsenemme (ilta- ja viikonlopputapahtumat). Tarjoamme aikaisempien vuosien tapaan myös golfin ulkopuolista ohjelmaa ja mm. kesäkuussa lähdemme porukalla Naantalin Emmateatteriin ja elokuussa Turun Musiikkijuhlille. Lisäksi ohjelmassa on kesäkuussa Keskiyön erikoinen, jonka tarkoituksena on yhdistää golf ja maailman valoisimmat kesäyöt. Uutuutena 50+ -jäsenet voivat haastaa itsensä joka kuukauden viimeisellä viikolla pelattavassa 50+ -viikkokisassa.

Toimintamme alkaa huhtikuussa ja kestää syyskuulle saakka. Tapahtumakalenterimme elää, joten käykää säännöllisesti NexGolfista katsomasta tapahtumia ja seuratkaa muuta tiedotusta. 

50+ toimikunnan tapahtumat julkaistaan NexGolfin kilpailukalenterissa ja niitä päivitetään sisältöjen osalta kauden edetessä.

Tervetuloa mukaan KGCN 50+ toimintaan!

Petri Peippo, 040 5236736, petri.peippo1@gmail.com

Golfia saariston portilla