JÄSENKIRJE 9/2022

Kiitos kaikille jäsenille ja sidosryhmille kuluneesta vuodesta.

Toimintakertomus kaikkine tilastoineen julkaistaan kevätkokoukseen mennessä, mutta jo tässä vaiheessa voimme todeta, että kierrosmäärät ja jäsenkehitys putosivat koronavuosien jälkeen normaalitasolle. Kierroksia pelattiin noin 5 000 vähemmän kuin viime vuonna (silti yli 33 300) ja jäsenmäärä kasvoi vajaalla 70 jäsenellä.

Toiminnan suunnittelu ensi kaudelle on luonnollisestikin jo käynnistynyt ja lopullinen toimintasuunnitelma julkaistaan kevätkokouksen kynnyksellä. Samaisessa kokouksessa myös mm. henkilövalinnat hallitukseen erovuoroisten tilalle. Näistä lisää vuoden vaihteen jälkeen, kunhan uusi toiminnanjohtaja on tarttunut ruoriin.

Henkilökohtaisesti haluan vielä kerran kiittää teitä kaikkia saamastani tuesta ja mahtavasta, jopa täysin poikkeuksellisesta yhteishengestä. Erikseen kiitokset kaikille luottamustoimissa ja toimikunnissa toimineille. Seuraajalleni Timo Salolle toivotan onnea ja menestystä tehtävässään.

Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille, nähdään ensi kesänä!

  • Antti