Kilpailu

KGCN kilpailutoimikunta – kausi 2024

Golfkesä 2024 taas kohta edessä ja lyhyt muistutus kauden kilpailuista, jotka lähtevät jo heti toukokuussa käyntiin. Viime kesänä uutuutena tuli pariscramble reikäpeli, joka sai todella lämpimän vastaanoton ja kisaan tulikin hienot 39 paria. Tänä vuonna reikäpelit yleisön toiveesta aloitetaan jo toukokuussa, jotta pystymme ottamaan kaikki halukkaat mukaan ja saadaan kisat vietyä kauden aikana läpi suunnitellusti.

Kauden avauskisa pelataan tänäkin vuonna Texas-scramblena 4-henkisin joukkuein. Kisa on tarkoitus järjestään lauantaina 4.5.2024 (säävaraus). Lisäksi haluaisin jo tässä kohtaan muistuttaa kauden ehkä suosituinta ja nopeinten täyteen tulevasta juhannus-scramblesta, joka järjestetään perinteisesti juhannusaattona perjantaina 21.6.2024.

Heinäkuussa on tarkoituksena jatkaa viimevuotista Raider-cuppia mahdollisesti pienin muutoksin, josta tiedotetaan kyllä heti kun paletti on kokonaisuudessaan kunnossa.
Elokuussa järjestetään taas seuran mestaruuskisat, johon toivotaan viimevuotiseen tapaa runsasta osallistujamäärää. Elokuun lopussa myös järjestetään Muinaistulien scramble joka on avoin myös muille kuin seuran jäsenille, joten olkaa tässäkin kisassa hereillä kun ilmoittautuminen aukeaa.

Mutta kuitenkin tärkein asia on, että mahdollisimman moni uusikin osallistuisi seuran kilpailuihin ja tapahtumiin. Vaikka osa tapahtumista menee ”kisa” sanan alle niin pilke silmäkulmassa on kuitenkin aina läsnä ja tarkoituksena on, että jokainen kisailija lähtee hymyssä suin klubilta kotiin.

Nähdään kesän 2024 kisoissa ja tapahtumissa

Kilpailutoimikunta
Janne Järvelä

Golfia saariston portilla