JÄSENKIRJE 4/ 2022

Golfkausi on lähtenyt käyntiin kelien ja kentän puolesta ”hieman” yskien, mutta lähtenyt kuitenkin. Alkuun pääsimme vain takaysille, mutta nyt viikon verran olemme saaneet pelata jo koko kenttää – parilla talvigreenillä ja osittaisten harsotusten ehdoilla tosin, mutta kuitenkin. Huomisesta alkaen on nuo kaksi greeniäkin jo kesämallissaan ja kaikki harsot poistettu. Missään ihan ”mintissä” ei kenttä luonnollisestikaan vielä ole ja pyydämmekin pelaajilta kärsivällisyyttä – ”ylhäältä” toivomme kuuman kosteita ilmoja… Entisestään muuten tällaisissa olosuhteissa korostuu lyönti- ja alastulojälkien korjaaminen!

Kausi on siis käynnissä ja eri toimikuntien starttiharjoitukset on pidetty. Myös kaikille yhteiset seura- ja plus 30-treenit on saatu käyntiin.

Kauden avauskisa vappuaatolta jouduttiin olosuhteista johtuen peruuttamaan, mutta loput kilpailukalenterin tapahtumat pystyttäneen viemään suunnitellusti läpi. Seuraava yhteinen tapahtuma on Sport Servicen tukema juhannuksen pariscramble, joka perinteisesti täyttyy ennätysnopeasti. Ilmoittautuminen avataan maanantaina 23.5. klo 08:00.

Viikkokisat alkavat ensi viikolla pienin muutoksin. Jatkossa kisa on maksullinen, hinta 3 €/ osallistumiskerta. Hinta ohjataan viikkokisafinaalin palkintopöydän kassaan ajatuksena rakentaa finaalista palkintoja notkuva tapahtuma, jonne pelaajat todella haluavat päästä. Uutuutena myös se, että kyseisen viikkokisan käynnissäoloajan voi yksi pelaaja osallistua siihen monta kertaa ja näin yrittää parantaa tulostaan koko viikon.

Ladyt tekevät kenttävierailun Wiurilaan 26.5 ja sinne on vielä pari paikkaa vapaana, viimeinen mahdollisuus ilmoittautua on 22.5 klo 21:00. Ilmoittautuminen ladyjen kesäkuun tapahtumaan aukeaa 30.5 klo 08:00 ja ensimmäinen Saariston Ladyt-tapahtuma on Aurinko Golfissa 14.6. Huomioithan, että ilmoittautuminen Saariston Ladyt-tapahtumaan tehdään tapahtumakoneen kautta 27.5 alkaen. Lisätietoa kaikista ladytapahtumista seuramme sivuilta https://kgcn.fi/ladyt/

Kesäkuun klubimatkalle Nordcenteriin, omavastuuhinta 80e, voi jo ilmoittautua ja 18.-19.7. järjestettävälle Tallinnan reissullekin on ilmoittautuminen auki. Tallinnan matkan omavastuuhinnat ovat 275e/ 2hh ja 320e/ 1hh. Tarkemmat aikataulut ja sisällöt kummankin reissutapahtuman yhteydessä olevassa kutsuliitteessä Nexgolfin kisa- ja tapahtumakalenterissa. Lisätietoja matkoista Roy Kanerva 050 532 4835

Useat teistä ovat ansiokkaasti jäsenmaksunsa tälle vuodelle jo hoitaneet, mutta paljon on vielä maksamattomiakin. Muistutettakoon, että jäsenyys on jatkuva, eli se uusiutuu vuosittain, ellei erostaan maaliskuun loppuun mennessä erikseen ilmoita!

Golfbägien säilytyskaappeja on vielä muutama vapaana ja varauksia otetaan vastaan osoitteessa antti.kaarto@kultarantaresort.fi hintaan 80 €/ kaappi/ kausi. Kaapit vuokrataan varausjärjestyksessä.

Mukavaa kevään jatkoa kaikille!

  • Antti