JÄSENKIRJE 5/ 2022

Kesä taitaa vihdoinkin olla täällä!

Vielä ei ole helteitä koettu, mutta mukavan lämmintä säätä kuitenkin. Golfkausi on lähtenyt käyntiin täydellä teholla ja tapahtumat on saatu pidettyä suunnitellusti. Kenttä ei vielä ole täydessä ”mintissä”, mutta paranee päivä päivältä. Siirtosääntö koko pelialueella (pl. esteet ja viheriöt) on kuitenkin toistaiseksi voimassa. Huomioithan lyönti- ja alastulojälkien korjaamisen!

Sattuneesta syystä muistutetaan myös FORE-huudon tarpeellisuudesta! Jos et ole varma siitä, että pallosi (tai pelikaverin pallo) on varmasti menossa turvalliselle alueelle, huuda FORE! Ja vielä: Sellaista kuin turha huuto ei ole olemassakaan!

Klubimatka Tallinnaan jouduttiin peruuttamaan vähäisen kiinnostuksen vuoksi. Ehkäpä aikataulu loppujen lopuksi oli turhan tiukka, eikä jättänyt pelaamisen ja matkustamisen lisäksi tarpeeksi vapaa-aikaa. Viron reissun sijaan järjestämme päivämatkan Nokia River Golfiin tiistaina19.7.2022 ja siihen ilmoittautuminen on jo avattu Nexgolfissa. Matkan omavastuuhinta on vain 80e sisältäen matkat, greenfeen ja lounaan. Ensi kevääksi on jo nyt suunnitteilla klubimatka Ruotsiin, mahdollisuuksien mukaan ennen kotimaan kenttien avautumista. Lisätietoja matkoista kapteeniltamme Roy Kanervalta puh. 050 532 4835.

Elokuun senioritapahtuma on siirtynyt viikolla eteenpäin, uusi päivä on lauantai 13.8.2022.

Nexgolfin kilpailu-/ tapahtumakalenterista löydät kaikki kesän yleiset ja eri toimikuntien tapahtumat, kuten esim. ensi lauantain Pihlajalinna Openin, johon on enää tämä päivä aikaa ilmoittautua.

Useimmat teistä ovat jäsenmaksunsa tälle vuodelle jo hoitaneet, mutta yllättävän paljon on vielä maksamattomiakin. Kohta on sentään jo keskikesän juhla ja jäsenmaksun eräpäivä oli maaliskuussa… Muistutettakoon, että jäsenyys on jatkuva, eli se uusiutuu vuosittain, ellei erostaan maaliskuun loppuun mennessä erikseen ilmoita! Huomiothan myös, että sinun sähköpostiosoitteesi saattaa olla esim. jonkun sukulaisesi laskutusosoitteena, jolloin vaikka oma maksusi olisi kunnossa, tulee hänen huomautuslaskunsa tai muistutuksensa sinulle! Mikäli asiassa on jotain epäselvää, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen osoitteessa kgcn@kgcn.fi

Erinomainen golfpromme Ville Rintala järjestää tänäkin syksynä suosittuja opetus- ja pelimatkojaan. Villen reissuihin pääset tutustumaan lähemmin tästä! Kannattaa olla nopea, sillä Villen matkat tapaavat täyttyä pikavauhtia!

Kuten aiemminkin olemme todenneet, tuovat asuntomessut haasteita pysäköinnille Kultaranta Resortin alueella. Ihan lähipäivinä tulette saamaan Resortilta erillisohjeet pysäköinnistä ajalle 1.7.-14.8.2022. Huomioithan jo nyt Särkänsalmentien ja piha-alueiden nopeusrajoitukset sekä koko klubitalon pysäköintialueen yksisuuntaisuuden.

Golfbägien säilytyskaappeja on vielä pari vapaana ja varauksia otan vastaan osoitteessa antti.kaarto@kultarantaresort.fi hintaan 80 €/ kaappi/ kausi.

Mukavaa golfkesää!

  • Antti