Ladyt

LADYJEN KAUSI 2018

Kauden 2018 info- ja suunnittelutilaisuus pidetään 12.4.  klo 17.30 hotelli Caribiassa Turussa. Kiitämme kutsusta Tarja Jalosta, joka on järjestänyt meille kokoustilat sekä iltapalaa kera kuohuviinin.

Järjestämme mahdollisuuksien mukaan huhtikuussa senioreiden kanssa yhteisen klubimatkan Meri-Teijoon, Wiurilaan tai jollekin muulle kentälle, joka avautuu ennen omaa kenttäämme.

Tärkeää on saada myös  vähemmän golfia harrastaneet tai juuri harrastuksensa aloittaneet mukaan toimintaamme, joten järjestämme tapahtumia ja kilpailuja, joihin eri tasoiset pelaajat voivat osallistua. Naisten kilpailut ovat usein joukkuepelejä, joissa ryhmän muodostavat vähemmän pelannut ja kokeneempi golffaaja.

27.5.2017 järjestetään  Hyväntekeväisyyshuutokauppa, meklarina Olli Rannisto, paikkana Porhonkallion ranta. Tavaraa otetaan mieluusti myyntiin.

Kesä huipentuu kaikille avoimeen Justiina-kilpailuun 21.7. jossa on luvassa upeat palkinnot. Ladykilpailuihin ollaan tänä vuonna saatu vaikutteita ulkomaiden pelikentiltä ja kulttuureista. Luvassa on golfia Thai- ja Espanjan tyyliin unohtamatta maiden ruokakulttuuria.

Kisaamme kuukausittain tuttuun tapaan. Eclecticiä pelaamme kesäkuun alusta elokuun loppuun. Caddiemasterille maksetaan kisamaksu 20 € ja jokainen pitää kirjaa omista tuloksistaan. Kisan voittaja lahjoittaa kertyneen potin haluamaansa hyväntekeväisyyskohteeseen.

LADYTOIMIKUNTA

Ladyjen toimintaa on suunnitellut tuore ladytoimikunta:

Kristiina Jokisuu, Jaana Järvelä, Raina Karvonen, Mari Rissanen, Anne Salo ja ladykapteeni Tiina Rinne-Kylänpää.

Jos sinulla on hyviä ideoita toimintaamme, ota reippaasti yhteyttä. Myös sponsoreita kilpailuihin otetaan ilolla vastaan.

LADY- TAPAHTUMAT

PELIKURSSI

Heti kevään alussa järjestämme golfkurssin, jota asiantunteva PRO Ville Rintala vetää.  Aiheina mm. peruslyönti, chippi, bunkkerilyönti ja putti. Kurssin lopuksi pidetään leikkimielinen kisa par3 kentällä, jossa opetellaan ns. bonusrasteilla opittuja asioita.

Kurssi on kolmena iltana toukokuussa. Kurssille mahtuu yhteensä 40 (20 + 20) ladya.

ajankohdat : pe 4.5. , pe 11.5., ja pe 18.5.

1 ryhmä  klo 16.30 – 18.30

2 ryhmä klo 18.30 – 20.30

Kumpaankin ryhmään mahtuu 20 naista

Ilmoittautumiset ja lisätiedot verkkosivujen  OPETUS JA KURSSIT-osiosta

KUUKAUSIKISAT

13.5. KLO 9.00 Äitienpäivän golf: 4-hengen joukkuekisa, jossa eritasoisia pelaajia. Bestball 9 reikää, 2 parasta tulosta/joukkue/väylä.Kisan tuotto lahjoitetaan Kultarannan koululaisten golfopetukseen. Kakku ja skumppatarjoilu.

10.6.Naisten päivä : yllätys tulossa naispelaajille.

21.7. Justiina 2018, avoin kisa, pistebogey.

Heinäkuussa lisäksi Thai- kisa (lisätietoja myöhemmin. Järjestäjänä tiimi Anne Vilander, Eija Hovi ja Raili Väisänen)

18.8.2018 klo 10.00   EspanjaOLE-kisa, parikilpailu (bestball), par3 -kenttä

Ilmoittautumiset kilpailuhin ja tapahtumiin KILPAILUKALENTERISTA

Kaikki seuramme naiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaan!

Tuoreimmat tiedot löydät Facebooksivuiltamme  KGCN Ladyt

LISÄTIETOJA LADYJEN TOIMINNASTA SAAT:

Golfia saariston portilla