JÄSENKIRJE 2/ 2022

Kevät ja golfkausi 2022 lähestyvät, vaikka säätilassa vähän takapakkia tulikin. Salainen haaveemme siitä, että pääsiäisenä jo kentällämme pelattaisiin taitaa jäädä vain haaveeksi, mutta katsotaan mitä tuleman pitää. Toivottavasti ainakin vappuna…

Päätellen jo tilille tulleista maksuista, ovat monet teistä jo huomanneet, että tämän vuoden jäsenmaksut tupsahtivat parisen viikkoa sitten sekä omaan nexgolfiinne että sähköposteihinne ja eräpäivä oli tämän viikon maanantaina 28.3. Muistutettakoon, että mikäli aikeissasi on erota seurastamme, on eroilmoitus yhdistyksemme sääntöjen mukaan tehtävä viimeistään maaliskuun loppuun mennessä välttyäkseen kuluvan vuoden jäsenmaksulta. Ilmoituksen voi tehdä esimerkikisi sähköpostitse osoitteeseen kgcn@kgcn.fi. Huomioitava on myös, että mikäli on liittynyt uuteen seuraan aikomuksenaan samalla erota meiltä, ei uudesta seurasta tule meille automaattista ilmoitusta, vaan erostaan on aina ilmoitettava henkilökohtaisesti.

Yhdistyksemme sääntömääräinen kevätkokous pidetään Kultaranta Resortin klubitalolla torstaina 21.4.2022 klo 17:30. Kokouskutsuun pääset tästä. Kokoukseen osallistumisen edellytyksenä on maksettu kuluvan vuoden jäsenmaksu. Kokouksen perään n. klo 18:00 alkaen pidetään kauden 2022 infotilaisuus, jossa asiaa mm. kentän kunnosta ja ravintolapalveluista. Toivottavasti saamme myös tietoa asuntomessujen vaikutuksesta niin Kultaranta Resortiin yleisesti kuin liikenne- ja pysäköintijärjestelyihin erityisesti. Kokoukseen + infoon ilmoittaudutaan Nexgolfista.

Kauden tapahtumista on tullut jo jonkin verran tiedusteluja, varsinkin seuratreeneistä ja Plus30 -ryhmän harjoituksista. Kumpiakin järjestetään keväällä viidessä ryhmässä, kahdeksan harjoituskertaa/ ryhmä. Harjoitusaikataulut ovat jo näkyvissä Nexgolfin kilpailu- ja tapahtumakalenterissa ja ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 11.4. klo 08:00. Huomioitava on, että seuratreeneistä peritään jokaiselta ilmoittautuneelta ennen harjoituskauden alkua 40 euron omavastuumaksu . Tämä muutos on tehty puhtaasti saatujen jäsenpalautteiden perusteella tavoitteena sitouttaa jäsenet harjoitteluun niin, että tyhjiä paikkoja ei yhteenkään harjoitukseen jäisi. Plus30 -harjoitukset sisältyvät edelleen jäsenmaksuun, mutta toki niihinkin ilmoittautuminen tulee tarkoin harkita niin, että varmasti pystyy paikkansa myös käyttämään.

KGCN ladyt aloittivat tämän kauden toimintansa jo viime lauantaina ja ladytoimikunta kiittää kaikkia kevätinfoonsa osallistuneita. Tapahtuma oli mukavaa yhdessäoloa ja täynnä ihania kohtaamisia. Oli ilo nähdä niin tuttuja kuin uusia kasvoja. Ladykapteenimme Annen muutamia huomioita ennen kauden alkua, lähinnä toukokuun tapahtumia koskien: Äitienpäivän tapahtuma 8.5. ilmoittautuminen on auki ja pro Ville Rintalan starttikurssille ilmoittautuminen aukeaa 11.4 klo 8.00. Alustavasti 26.5. pidettäväksi suunniteltu kenttävierailu siirretään syyskuulle, mikäli tapahtuma ei toukokuulle onnistu, mutta tästä ladyille lisäinfoa viimeistään toukokuun ensimmäisellä viikolla.

Senioreiden kauden toiminnasta pidetään katsaus yleisen infon yhteydessä 21.4. mutta mainittakoon, että kesäkuun musiikkijuhlille ilmoittautuminen Nexgolfissa on jo auki ja toukokuun kenttävierailuun ilmoittautuminen aukeaa heti 21.4. infotilaisuuden jälkeen.

Miestoimikunnan kauden toiminnasta tiedotetaan niin ikään yleisen infotilaisuuden yhteydessä 21.4.

Alkavan kauden kaikki tiedossa olevat tapahtumamme julkaistaan Nexgolfissa ylihuomenna perjantaina 1.4. mutta kaikkiin niihin ei luonnollisestikaan pääse heti ilmoittautumaan. Pääsääntöisesti ilmoittautumiset aukeavat noin kuukautta ennen ko. tapahtumaa, mutta poikkeuksiakin on. Tästä(kin) syystä Nexgolfin tapahtuma- ja kilpailukalenteria kannattaa säännöllisesti seurata.

Kentänhoitomme ”Kultaranta Green Team” pitää avoimien ovien päivän lauantaina 23.4.2022 klo 10:00 alkaen. Nähtävillä kentänhoitolaitteistoa ja ammattilaisemme kertovat kentänhoidosta ja sen tulevaisuudesta. Esimakua saat tästä videosta.

Golfbägien säilytysmahdollisuudesta on silloin tällöin tullut kyselyitä ja ilokseni voinkin kertoa, että tänä keväänä bägikaappien määrä tuplaantuu. Lisäkaappien asennusajankohdasta ei vielä ole varmuutta, mutta varauksia otetaan jo vastaan osoitteessa antti.kaarto@kultarantaresort.fi hintaan 80 €/ kaappi/ kausi. Kaapit vuokrataan varausjärjestyksessä. Bägivarasto sijaitsee punaisessa ”ladon omaisessa” rakennuksessa ns. pienen yläparkkipaikan vieressä. Varasto ei ole lukittu, vaan jokaisen on asennettava kaappiinsa oma lukko ja huomioitava on myös, että rakennus ei ole lämpö- tai kosteuseristetty ja varusteiden säilytys tapahtuu kokonaisuudessaan vuokraajan omalla vastuulla.

Nyt ei muuta kuin odottelemaan ilmojen lämpenemistä😁

  • Antti