Jäsentiedote 9/ 2021

Helle hellii edelleen ja vallitseva kuivuus näkyy jo kentälläkin. Kasteluun on panostettu vahvasti ja varsinkin greenit ympäristöineen on saatu pidettyä vihreinä, mutta valitettavasti muualla kuivuus kyllä näkyy ja tuntuu. Kenttähenkilökuntamme tekee tottakai kaikkensa, mutta kyllä taivaasta jo saisi tulla vähän apuja.

Kenttähenkilöstömme panostaa myös muihin peliolosuhteisiin ja on luvannut, että heti kun ehtivät, niin karsivat lammikoista kaisloja ainakin pahimmista näköestepaikoista. Tällainen on mm. 17 tiiboksin edustalla, josta ei oikein näe menikö pallo veteen vai ei. Niin ikään griineihin tullaan lähiaikoina kiinnittämään erityistä huomiota ja niiden nopeutta tullaan pikkuhiljaa lisäämään, kun mennään kohti mestisviikonloppua.

Mestikset, siis seuramme mestaruuskilpailut 7. – 8.8. tosiaan lähestyvät ja ilmoittautuminen Nexgolfissa on avattu. Tänä vuonna kaikki kilpailevat yleisissä sarjoissa ja näiden sisällä, mikäli osallistujia on tarpeeksi sarjan järjestämiseen, pelataan ikäkausisarjat kuten juniorit, seniorit jne. Kilpailu on kaksipäiväinen ja se on ilmainen kaikille jäsenillemme pelioikeudesta riippumatta, sisältäen lounaan kumpanakin kilpailupäivänä.

Torstaina 22.7. äijät matkaavat Raumalle ja matkalla on vielä tilaa. Niin ikään sekahakutapahtumaan 24.7. on vielä muutama joukkuepaikka vapaana ja lisäksi joku yksinäinenkin etsiskelee seuraa…

Sunborn Tour parikilpailu pelataan kolmella eri kentällä (Kultaranta, Aurinko, Aura) kolmena peräkkäisenä päivänä. Ensimmäinen osakilpailu pelataan Kultarannassa aikalähdöillä 30.7. kello 9.00 alkaen. Pelimuotona Scramble 1/4 tasoituksin. Osallistumismaksu on 129 euroa/ hlö sisältäen kilpailun, ruokailun ja rangen käytön kaikilla kolmella kentällä. Ilmoittautumiset Kultaranta Resortin caddiemasterille caddie@kultarantaresort.fi / 075 326 6000.

Heinäkuun alusta alkaen klubiravintolassa on ollut keskiviikosta lauantaihin tarjolla päivällisbuffet klo 18-21. Tätä on tarkoitus jatkaa 7.8. asti ja buffetin voi maksaa kahdella lounaspassin leimalla. Menu löytyy linkistä https://kultarantaresort.fi/ravintola-kultaranta/

Mukavaa kesän jatkoa!