Jäsentiedote 8/2021

Kesä hellii golfareita

Golf- ja lomakausi on parhaimmillaan. Olemme saaneet nauttia poikkeuksellisistakin lämpötiloista. Onneksi helteinen sää ei ole meitä pelästyttänyt ja kentällä on nähty paljon iloisia ilmeitä. Kannattaa muistaa, että asianmukainen pukeutuminen, suojakertoimet, sekä runsas veden nauttiminen auttavat jaksamaan pelikierroksen aikana.

Kierroksilla on myös onnistuttu, josta osoituksena mm. jäseniemme Pekka Ahlströmin sekä Kristiina Topinojan ”holarit”! Paljon onnea mahtavista suorituksista!

Juhannusscramble pelattiin mahtavissa olosuhteissa ja hyvissä tunnelmissa. Voittajaksi tällä kertaa selvisi pelipari Aleksander Ilves – Tommi Ristola. Samalla tuloksella, vain yhtä lyöntiä suuremmalla slopella kakkoseksi sijoittuivat Teija ja Petri Peippo. Kiitokset kaikille tapahtumaan osallistuneille ja onnittelut menestyneille.

Lauantaina 24.7. pelataan perinteinen ”sekahaku-parikisa”, jossa pariskunnat tai sukulaiset eivät saa olla peliparina . Pelimuotona on greensome ja pelaamme aikalähdöin. Ensimmäinen lähtö on klo 12:06 ja siitä eteenpäin yhdeksän minuutin välein siten, että viimeiset lähtevät klo 16:00. Tapahtuma-/ kisamaksu on tuttu 20 euroa/ henkilö sisältäen ruokailun, joka tällä kertaa nautitaan klubilla tai sen terassilla grillibuffana n. klo 21:00 alkaen. Kisamaksun lisäksi on luonnollisesti oltava viikonloppupelaamiseen oikeuttava pelioikeus tai maksettava 40 euron alennettu tapahtumagreenfee. Ilmoittautumiset pelipareittain nexgolf tai caddiemaster.

Maanantaina 12.7. on heinäkuun senioritapaaminen ja seuraava äijätapahtuma on pelimatka Raumalle torstaina 22.7. Kumpaankin voi ilmoittautua nexgolfin kautta tai caddiemasterille. Ennätysajassa täyteen tullut ladyjen heinäkuun tapahtuma pidetään monipelikentällä torstaina 15.7.

Klubimatkalle starttaamme aikaisin huomisaamuna ja tarkemmat ohjeet aikatauluineen on lähetetty osallistujille. Lisämuistutuksena vielä, että jos tulet Kultarantaan omalla autolla, pysäköi rangen parkkikselle.

Viikkokisat ovat hyvässä vauhdissa ja jatkuvat seuraavat kaksi viikkoa Fennian suosiollisella avustuksella.

Heinäkuun alusta alkaen klubiravintolassa on ollut keskiviikosta lauantaihin tarjolla päivällisbuffet klo 18-21. Tätä on tarkoitus jatkaa 7.8. asti ja buffetin voi maksaa kahdella lounaspassin leimalla. Menu löytyy linkistä https://kultarantaresort.fi/ravintola-kultaranta/

Loppuun vielä muistutus ajonopeuksista. Muistathan, että Resortin kohdalla Särkänsalmentiellä on 40 km/h nopeusrajoitus ja parkkipaikoillamme 10 km/h! Jalankulkuliikenne mm. rangelle ja hotellille on erittäin vilkasta ja varovaisuutta on syytä noudattaa.

Mukavaa keskikesän jatkoa, muistakaa nauttia kelistä ja pelistä!