Jäsentiedote 7/ 2021

”Kun sää hellii ja pelaaminen maistuu, niin mikäs tässä”! Näin kommentoi tuntemuksiaan viime sunnuntaina eräs jäsenemme, kun kyselin kuulumisia. Tähän on varmasti kaikkien helppo yhtyä. Suomen kesä näyttää parastaan ja nyt jos koskaan kannattaakin tulla nautiskelemaan kelistä ja pelistä.

Nyt kun lämpö tosiaan hellii, niin pitää muistaa nauttia tarpeeksi vettä, suoloja ja käyttää aurinkovoidetta. Kannattaa myös hakeutua varjoon aina, kun se mahdollisuus on olemassa.

Muistutuksista tuli mieleen muistuttaa alastulojäljistä. Viimeksi pelatessani niitä aika runsaasti griineillä havaitsin. Esim. nelosen etureuna tahtoo aika helposti unohtua varsinkin, jos lippu on takana. Ja on niitä toki muitakin paikkoja. Muistakaa siis paikata, oli jälki sitten oma tai kaverin. Tai jonkun tuiki tuntemattoman.

Ja sitten ne pahuksen nuuskapussit! Olisi jo luullut tulevan selväksi, että niitä ei syljeskellä sinne tänne! Menee oikeesti hermot niiden kanssa! Siinä nuuskapurkissa on käytetyille tyynyille oma säiliönsä ja kentällä on kyllä ihan tarpeeksi roskiksia! Tämä asia on nyt kertakaikkiaan saatava järjestykseen!

Kenttää, lähinnä bokseja ja väylien lyöntijälkiä, aiomme hoitaa talkoovoimin maanantaina 21.6. klo 07:30 yhteislähdössä. Tiibokseihin varataan aineet ja välineet ja tälle kentänhoitokierrokselle pääsee ilmaiseksi mukaan, vaikka ei pääkentän pelioikeutta omaisikaan. Jos joka boksiin saadaan lähtijöitä, jää kullekin ryhmälle paikattavaksi vain yksi väylä:) Ilmoittautumiset lähtöryhmätoiveineen sähköpostitse kgcn@kgcn.fi osoitteeseen. Siis vain em. osoitteeseen, ei nexgolfiin tai caddielle!

Toisetkin talkoot pidetään, mutta nämä eivät välttämättä ole ihan yhtä mukavat kuin nuo edelliset. Tiistaina 22.6. on nimittäin tarkoitus siivota rangen uusi harjoituspääty puunkaatajien jäljiltä. Alueella on runsaasti isoja oksia/ kuusenhakoja ja sanoisin, että työn suorittaminen vaatii sekä voimaa että kestävyyttä. Mukaan saa liittyä myöhemminkin, mutta klo 15:00 alkaen on työnjohto valmiina. Saunailtaa tai vastaavaa on tarjolla talkoolaisille myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Ennakkoilmoittautumiset tähänkin tilaisuuteen kgcn@kgcn.fi osoitteeseen.

Klubimatkalle Ahvenanmaalle 6. – 8.7. on tarjolla enää yksi kahden hengen huone! Tosi nopea siis vielä ehtii ilmoittautua tapahtumakoneen kautta tästä!

Reikäpelin ja tasoituksellisen reikäpelin kaaviot on arvottu. Kuten ennenkin, kaaviossa ylempi on vastuussa pelipäivän sopimisesta ja yhteystiedot saa caddiemasterilta. Tsemppiä peleihin, parhaat palkitaan päättäjäisissä.

Viikkokisaisäntänä tällä viikolla toimii Laitila Coating. Kisaan ilmoittaudutaan caddiemasterille ennen kierrosta ja osallistuminen on ilmaista. Ensi viikon isäntänä on Pihlajalinna, jonka palveluja käyttämällä tuet suoraan seuramme toimintaa. Lue lisää tästä.

💥💥 KESÄ-HEINÄKUUN KUVAKILPAILU! 💥💥
Meistä on mukava nähdä, millaisia hetkiä olet viettänyt vieraanamme. 💛 Osallistu Kultaranta Resortin Facebookissa #kultarantasinunsilmin -kuvakisaan ja voita Herkuttelijan loma kahdelle elo-syyskuussa 2021 (arvo 205 €).
Kaikkien kuvansa kilpailupostaukseen lisänneiden kesken arvomme 3 x Herkuttelijan lomapaketin kahdelle elo-syyskuussa 2021.

Palkinto sisältää:

☀️ 1 vrk majoituksen kahdelle standard-huoneessa

☀️ aamiaiset

☀️ sauna- ja kuntosaliosaston käytön

☀️ pääsyn ryhmäliikuntatunneille

☀️ 2 lounasta Ravintola Kultarannassa

☀️ 2 vapaavalintaista gourmetpizzaa Kultaranta Heineken Housessa

ps. Kun lisäätte ottamianne kuvia Kultarannasta omaan Instagramiinne, niin lisäisittekö niihin #kultarantaresort #kultarantasinunsilmin?

Aurinkoista kesää!