JÄSENTIEDOTE 14/ 2020

Kesä on kääntynyt perinteisen käsityksen mukaan loppupuolelle, mutta onneksi golfkautta on vielä runsaasti jäljellä. Kierroksia kentällämme on heinäkuun loppuun mennessä pelattu enemmän kuin koskaan vastaavana aikana ja onkin vain ajan kysymys, koska koko kauden kierrosennätys rikkoutuu. Vaikka golfin suosion kasvu kokonaisuudessaan ja kenttämme käyttöasteen kasvu paikallisesti ovatkin pelkästään positiivisia asioita, on pelikierrosten lisääntyessä joutunut koko ajan peliajanvarauksissaan enemmän ja enemmän huomioimaan, ettei kentälle enää pääse heti kun haluaa, vaan pitemmän ajan suunnittelua vaaditaan.

Lisää haastetta elo- syyskuulle tuovat erilaiset kilpailutapahtumat, joita on nyt pienen ajan sisällä poikkeuksellisen runsaasti. Tapahtumia on keväältä siirretty silloisen poikkeustilanteen takia ja toivommekin jäseniltämme ymmärrystä, jos kentälle ei joka päivä haluamaansa aikaan pääse.

Tapahtumia on toki runsaasti myös ihan jokaiselle jäsenellemme, joista seuraavassa muutamia:

Viikkokilpailu Käynnissä olevassa viikkokisassa isäntänä toimii Golden Sun Golf. Pääpalkintona golfpromme Ville Rintalan golfmatkan lahjakortti.

Seuran mestaruuskilpailut ensi viikonloppuna. Lähtölista on julkaistu. Ilmoittautuneet saavat lähtöaikansa lisäksi etukäteen myös kilpailuohjeen henkilökohtaiseen sähköpostiinsa. Jos et itse osallistu, tule ihmeessä katsomaan ja kannustamaan.

Senioritapaaminen maanantaina 10.8. klo 12:30 alkaen. Fysioterapeutti Jaana Nieminen pitää luennon/ harjoituksen hyvästä kehon huollosta kello 12:30 alkaen seminaarisalissa. Kello 14:00 alkaen pelikierros aikalähdöin. Ilmoittautuminen Nexgolfin kilpailu-/ tapahtumakalenterin kautta.

Ladytapahtuma perjantaina 14.8. on täynnä.

Äijätapahtuma lauantaina 15.8. klo 16:00 alkaen aikalähtöinä. Kilpailuinfo klubitalolla klo 15:30. Kilpailu on seuran miehille avoin ja maksuton. Kisataan pilke silmäkulmassa ja lähdetään metsästämään mm. omaa kenttäennätystä erikoissäännöin! Ilmoittautuminen nexgolfin kautta, jossa myös tarkempi kisakutsu pelimuotoineen.

Uusien jäsenten golfpäivä 30.8. Järjestämme sunnuntaina 30.8. uusille jäsenillemme (tasoitus +30) rennon golfpäivän Kultarannan harjoituskentällä klo 11:00 – 15:00. Tule viettämään mukava päivä golfin ja grillauksen parissa sekä tutustumaan kanssajäseniisi ja seuran toimintaan. Ilmoittautuminen nexgolf tai caddiemaster!

Bar Porhon Par3 kentän kisa 22.8. klo12:00 alkaen (kokoontuminen klo 11:30 rangekioskilla). Kisa pelataan par3 kentällä pariscramblenä ja mukaan mahtuu 14 nopeinta paria. Kolme parasta paria palkitaan. Tarkempi kutsu ja ilmoittautuminen nexgolf.

Kaikki kilpailut ja tapahtumat löytyvät totuttuun tapaan kilpailukalenterista.

Viikonlopun 8. – 9.8. erikoisjärjestelyjä: Klubiravintola suljetaan kumpanakin päivänä klo 11:00 yksityistilaisuuksien takia. Klubin alakerran WC:t ovat golfarien käytössä. Friend’s Kitchen ”taukokioski” tuodaan 9 & 10 teen väliin, jossa se oli keväälläkin ja se on avoinna kumpanakin päivänä klo 10:00 – 18:00. Heineken House on avoinna klo 11:00 – 22:00. Tilaisuudet aiheuttavat ruuhkaa luonnollisesti myös pysäköintipaikalla ja pyydämmekin suosimaan yhteiskuljetuksia sekä rangen pysäköintialuetta. Valitamme häiriötä.

Mukavaa kesän jatkoa!