JÄSENTIEDOTE 15/ 2020

Kausi 2020 kaikkine eriskummallisuuksineen on loppusuoralla. Viimeinen pelipäivä on sunnuntai 1.11. jonka jälkeen kentät ja range suljetaan.

Kautta voi todellakin luonnehtia erikoiseksi. Kun koronarajoitukset keväällä astuivat voimaan, oli pelkona jopa koko kauden peruuntuminen. Kun sitten kävi selväksi, että golfia voi rajoitukset huomioiden turvallisesti harrastaa, niin saimme kentän poikkeuksellisen aikaisin auki ja pelaaminen saattoi alkaa jo 9.4. Nyt sitten jatkamme vielä jopa hitusen marraskuun puolelle.

Koronaepidemiasta huolimatta – tai ehkä juuri siksi – on golfin suosio tänä vuonna kasvanut valtavasti koko maassa ja niin myös meillä. Jäsenmäärämme nettokasvu on 245 henkilöä ja näin meitä on tällä hetkellä jo 1118! Tässä yhteydessä vielä mahtavat tervetulotoivotukset kaikille teille uusille jäsenillemme!

Toimintasuunnitelmamme mukaiset yhteistapahtumat saatiin kunnolla käyntiin vasta juhannuksena, mutta suosio niissä ylitti kaikki odotukset. Plus30- ja seuratreeniryhmiä oli ennätysmäärä ja halukkaita niihin olisi ollut lisääkin. Myös niin yleiset kuin eri ryhmille räätälöidyt (kilpailu)tapahtumat olivat lähes poikkeuksetta aivan täynnä nekin, huipentuen syyskuun yhteispäätöstapahtumaan, jossa oli yhteensä 108 osallistujaa. Kierroksia pääkentällä on pelattu yli 10 000 enemmän kuin edellisellä ennätyskaudella viime vuonna.

Nyt kun korona on uudelleen nostanut päätään, on jälleen annettu erityisohjeita turvallisuuden takaamiseksi. Golfkentillä on voimassa viranomaisten yleiset ohjeet ja peräänkuulutamme edelleen erityisen vastuullista toimintaa viruksen leviämisen estämisessä. Ohjeita noudattamalla varmistamme turvallisen pelaamisen myös loppukaudella. Kilpailuissa tärkeää on huomioida ohjeistukset erityisesti palkintojenjako- ja ruokailutilanteissa ja mm. klubiravintolallemme on määrätty yhtäaikaisten asiakkaiden maksimimääräksi 65 henkilöä. Niin valitettavaa kuin se onkin, päätimme mm. em. syistä peruuttaa ensi lauantaiksi suunnitellun 75:n hengen (kaksi joukkuetta, eli kuusi henkilöä yhdessä lähdössä) cross-country -yhteislähtökilpailun. Kisan olisi ehkä voinut järjestää normikentälle aikalähtöinä yhden joukkueen lähtöryhmissä ja ilman yhteisruokailua, mutta se ei taas olisi vastannut tarkoitustaan, koska nimenomaan ”ristiin-rastiin -pelaaminen” on cross-countryn idea. Ilman yhteistilaisuutta ei tapahtuma myöskään olisi täyttänyt toimintastrategiamme mukaista tavoitetta yhteisöllisyydestä.

Kun ulkokenttäkausi päättyy, voi kauttaan sujuvasti jatkaa simulaattorissa, johon pääsee tutustumaan avointen ovien päivänä perjantaina 30.10. klo 12:00 – 16:00. Tarkemmin simulaattorista ja vakiovuorojen varaamisesta kultarantaresort.fi/golfsimulaattori. Yksittäisiä vuoroja tulee myöhemmin varattavaksi nexgolfin kautta jäsenhintaan 30€/h/. (Norm. 40€).

Pääkentän syystöistä johtuen huomenna torstaina 15.10. ja ylihuomenna perjantaina 16.10. lähdöt 10-tiiltä!

Viimeisellä peliviikolla 26.10. – 1.11. on paikkojen talvikuntoon laitto kovassa vauhdissa ja esim. osa roskiksista sekä penkeistä on silloin jo kiikutettu talvisäilöön. Myöskään golfautoja ei viimeisellä viikolla enää ole vuokrattavissa.

Caddiemaster on avoinna 12. – 25.10. klo 08:00 – 18:00 ja 26.10. – 1.11. klo 09:00 – 17:00.

Klubiravintola on avoinna 12. – 25.10. klo 08:00 – 18:00 ja 26.10. – 1.11. klo 08:00 – 17:00. Muista käyttää lounaskorttietusi, sillä tämän vuoden kortti on voimassa vain 1.11.2020 asti.

Koska sääntömääräinen kevätkokouksemme jäi koronan takia keväällä pitämättä, se pidetään keskiviikkona 11.11.2020, kuten sääntömääräinen syyskokouskin. Koronatilanne saattaa aiheuttaa erityisjärjestelyjä. Kokouskutsut esityslistoineen lähetetään kullekin jäsenelle sähköpostitse viimeistään kaksi viikko ennen.

Kauden päätösjuhla on suunniteltu pidettäväksi klubiravintolassamme lauantaina 14.11.2020, mutta koronatilanne aiheuttaa haasteita juhlan järjestämiselle. Tiedotamme asiasta lisää ensi tilassa.

Vielä olisi siis parisen viikkoa aikaa nauttia pelistä ja kelistä. Vaikka sääolot olisivat hieman haastaviakin, on ulkoilu loppujen lopuksi vain varustekysymys.

Mukavaa ja turvallista syksyn jatkoa!