JÄSENKIRJE 10/ 2019

Heinäkuun helteet taipuvat pikkuhiljaa elokuuksi ja golfkautemme on – perustuen noin kuuden kuukauden oletukseen – aika lailla puolivälissä. Paljon on siis vielä kautta jäljellä ja kalenteristamme löytyy runsaasti mukavia tapahtumia tasaiseen tahtiin koko kauden loppuun asti.

Lauantaina 20.7. Sekahaku-greensome keräsi 26 paria viettämään mukavaa päivää leikkimielisesti kilvoitellen ja Bar Porho osoittautui juuri tämän kaltaiselle tapahtumalle mitä parhaimmaksi ”jälkipelipaikaksi”. Kiitos kaikille osallistuneille!

Eilen sunnuntaina 28.7. pelattu Justiina & Puupää Open by Golden Sun Golf, oli lähes sadalla osallistujallaan suurimpia kilpailuja mitä Kultarannassa on pelkästään oman organisaatiomme toimesta järjestetty. Erinomainen osoitus siitä, että hyvällä seuran ja Resortin yhteistyöllä saamme aikaiseksi suuriakin tapahtumia niin, että oheispalveluja myöten kaikki toimii moitteettomasti. Kilpailun palkintopöytä oli sekin poikkeuksellisen runsas, pääpalkinnon ollessa huima 1500 euron matkalahjakortti loistavan promme Ville Rintalan opetus- ja pelimatkalle. Kiitos kaikille tukijoillemme, tapahtuman järjestelyissä mukana olleille sekä ennen kaikkea osallistujille, jotka yhdessä hellesään kanssa tekivät päivästä täydellisen

Samaan aikaan Justiina & Puupään kanssa pelattiin Harjattulassa rento kolmen seuran (ArGC, HGCC, KGCN) välinen senioreiden ”Raider Kuppi, jossa 12 aktiivista seniorijäsentämme edusti helteisessä säässä tyylikkäästi sijoittuen pronssille:)

Suosituissa viikkokisoissamme on niissäkin tehty erinomaisia tuloksia. Muistathan, että osallistuminen viikkokisaan on ilmaista, kunkin viikon kolme parasta palkitaan ja viisi parasta pääsee syyskuun finaaliin.

Kaksi Hole in Oneakin on kentällämme äskettäin tehty. Caddiemasterimme Ilmari Ainikkamäki onnistui ”ässässä” väylällä 13 ja samalla väylällä onnistui Justiina & Puupää-kisassa Reijo Korhonen. Mitä parhaimmat onnittelut molemmille!

Seuran mestaruuskilpailut pelataan ensi lauantaina ja sunnuntaina 3.-4.8. Osallistujia on jo nyt ihan mukavasti. Vielä keskiviikkoiltaan asti on aikaa ilmoittautua ja vaikka kokisit, että sinulla ei ole menestymisen mahdollisuutta, kannattaa tulla mukaan mittaamaan osaamisensa ja nauttimaan kelistä, pelistä, peliseurasta ja tunnelmasta. Osallistuminen on täysin ilmaista ja seura tarjoaa lounaan kierroksen jälkeen.
Huom! Vähäisen kiinnostuksen vuoksi juniori- ja hcp-sarjoja ei järjestetä ja lauantaina 3.8. on klubilla yksityistilaisuus, jolloin kisaruokana on HH:n pizza.

Huomenna tiistaina 30.7. kenttä on suurimman osan päivää suljettu GoGolfin Destination-tourin osakilpailun takia. Lähes sata innokasta golfaria tulee kilvoittelemaan matkapalkinnoista ja ennen kaikkea nauttimaan Kultarannasta!

Kaikki kilpailut ja tapahtumat tuloksineen löydät kilpailukalenteristamme.

Muutama huomio kentältä! Kentän kuntoa ja pelattavuutta pidetään yllä ja myös kehitetään jatkuvasti. Muun muassa väylien 5, 8, 14, 17 ja 18 leveyttä on lisätty leikkaamalla heinikkoa laajemmalti. Yleisen viihtyvyyden kannalta suuri merkitys on myös ympäristön siisteydellä ja toivonkin vilpittömästi, että me kaikki osallistumme näihin ”talkoisiin” korjaamalla lyönti- ja alastulojälkemme sekä laittamalla roskamme roskiksiin.
Pelinopeus herättää sekin usein tunteita ja joskus kentän täynnä ollessa voi tuntua siltä, että eteneminen on liian hidasta. Joskus näin onkin, jolloin asiaan puuttuvat kenttäisännät. Tähän voi myös itse vaikuttaa pienillä peliä nopeuttavilla toimenpiteillä muistaen, että tarkoitus on aina pysyä edellä menevän ryhmän tahdissa. Älä siis katso taaksesi vaan eteesi! On myös syytä erottaa tosistaan se, milloin on itse poikkeuksellisen nopea – milloin taas joku toinen hidas! Muutaman kerran on myös käynyt niin, että nopea ryhmä etuysiltä osuu kymppitiille samaan aikaan aamuysiä kiertämään lähtevien kanssa. Tällöin on fiksujen golfareiden kesken sulassa sovussa lähtöjärjestyksen sopiminen paras ja ainoa vaihtoehto.

Palautteesi muokkaa tulevaisuuttamme – Pelaaja Ensin jäsenkysely 30.7.
Mittaamme asiakas- /jäsenkokemuksia Pelaaja Ensin palvelulla. Noin puolelle jäsenistöstä seuraava kyselykutsu lähtee huomenna tiistaina 30.7. Loput saavat kyselykutsun syyskuun lopussa.
Olette meille tärkeitä ja haluamme tietää millainen kokemus teillä on golfyhteisöstämme. Keräämme kyselyssä palautetta monipuolisesti, jotta tietäisimme mahdollisimman tarkasti, miten voisimme tehdä yhteisöstämme entistä paremman.
Vastauksenne käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietojanne käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä luovuteta muille osapuolille.
Ja muistakaa, että henkilökuntamme ottaa palautettanne vastaa ihan joka päivä.

Tunnelmallisessa Resortin kappelissa pidetään hartaustilaisuus maanantaina 5.8. klo 18:00.

Erinomaisen mukavaa kesän jatkoa kaikille!