JÄSENKIRJE 9/ 2019

Hei!
Heinäkuu on puolessa välissä ja (golf)kesä etenee vauhdikkaasti. Seuraava yleinen seuran tapahtuma on ensi lauantaina järjestettävä ”Sekahaku”. Yhteislähtö klo 14:00, info 13:30. Pelaamme 2-hengen joukkuekisan, jossa kilpailumuotona on greensome. Pariskunnat tai sukulaiset eivät saa olla pelipari. Kisahintaan kuuluva ruokailu ja palkintojen jako kilpailun jälkeen Bar Porhossa! Ilmoittautumiset Nexgolf tai caddiemaster.

Viime lauantaiksi suunnitellut ”Olympialaiset” ja peräkonttikirppis jouduttiin valitettavasti peruuttamaan vähäisen kiinnostuksen vuoksi.

Erittäin suosituksi osoittautuneessa Justiina ja Puupää-kisassa on enää muutama vapaa paikka!

GoGolf-Destination Tour tiistaina 30.7.

Seuran Mestikset 3.-4.8. Seura tarjoaa osallistujille lounaan.

Tämän viikon viikkokisaisäntä on Kultaranta Resort, ensi viikolla Laakkonen/ Ford.

Kaikki kilpailut ja tapahtumat https://kultarantaresort.fi/kilpailut/

Ladyjen päiväreissu Nordcenteriin 31.7.2019. Lähtö kimppakyydeillä n. klo 08:00. Kolme ladya mahtuu vielä mukaan. Hinta greenfee+lounas 54€. Golfauto 30€/kpl. Kenttä on melko rankka kävellä, joten kaikille on varattu auto käyttöön. Yhteiskuljetusta ei siis ole, joten toivotaan, että saadaan kimppakyydit onnistumaan 4 henk./ auto. Tarvitaan vielä neljä kuskia + autoa, joten ne joilla on mahdollisuus kimppakyytien järjestämiseen, olkaa yhteydessä Anneen. Sitovat ilmoittautumiset ja asiaan liittyvät tiedustelut ladykapteeni Anne puh. 044 5375997

Tasoitusjärjestelmä muuttuu ensi vuoden alusta ja kannattaa huomioida, että jo tämän vuoden kierrokset vaikuttavat tasoitukseesi. Esim. tässä linkissä on asiasta ihan hyvä juttu https://golfpiste.com/ajankohtaista/4-syyta-varautua-tasoitusjarjestelman-muutokseen-jo-talla-kaudella/

Huomioi jäsenetusi https://kgcn.fi/jasenyys/jasenedut/

Resortin klubiravintola on yksityistilaisuuksien takia suljettuna 27.7. ja 3.8. jolloin golfareita palvelee Heineken House. Tästä syystä esim. 3.8. mestiksiin osallistujien ruoka on HH:n pizza tai pasta.

Pro Shopissa alkaa golfvarusteiden ja -asusteiden alennusmyynti huomenna tiistaina! Esim. kaikki golftekstiilit, bägit ja kengät miinus 30%. Palloissa ja hanskoissa niin ikään hyviä tarjouksia! Esim. Srixon AD333 nyt 19,90 (36,00) ja W/S DX Soft/Optix nyt 14,90 (29,90)

Mukavaa golfkesän jatkoa!