JÄSENKIRJE 11/ 2019

Vielä on kesää jäljellä…

Lyöntipelimestaruuskilpailut vietiin läpi viime viikonloppuna erinomaisissa sää- ja kenttäolosuhteissa. Ennätykselliset 72 pelaajaa lähti kilvoittelemaan mestaruudesta neljässä eri sarjassa.
Mestareiksi itsensä pelasivat:
Miehet yl: Risto Mäki
Naiset yl: Rita Valo
Seniorinaiset: Anne Salo
Seniorimiehet: Reijo Korhonen (Reijo ja Juha Wellenius olivat kahden päivän jälkeen tasatuloksessa ja mestaruus ratkaistiin uusintareiällä, jossa Reijo oli niukasti parempi.)
Onnittelut voittajille ja tuhannet kiitokset kaikille mukana olleille!
Kaikki tulokset https://kgcn.nexgolf.fi/kgcn/tournaments.nxg?r=1523

Erittäin suosituiksi osoittautuneet seuratreenit jatkuvat torstaina 8.8. alkaen aina torstaihin 19.9. asti. Tasoitusryhmä 0-15 klo 17:00-18:00 ja tasoitusryhmä 15-30 klo 18:00-19:00.
Myös Plus30-ryhmän treenit jatkuvat. Harjoitukset pidetään tiistaina 13.8. alkaen keskiviikkoon 18.9. asti joka tiistai ja keskiviikko klo 17:30-19:00.
https://kgcn.fi/seuratreenit-ja-plus-30-ryhma/

Tapahtumia on jatkossakin tyyliin ”jokaiselle jotakin”. Kaiken näet tapahtuma- ja kilpailukalenterista https://kultarantaresort.fi/kilpailut/

Tällä viikolla viikkokisaisäntänä toimii Hartwall, ensi viikolla Specsavers.

Muista käyttää hyväksesi Proshopin/ SportServicen loppukauden tarjoukset!

Huom! Kenttä vaatii huolenpitoa myös kesken pelikauden ja griinit on viiltoilmastettu eilen. Ilmastuksen jälkeen griinit on hiekoitettava ja se tehdään ylihuomenna torstaina 8.8. Pahoittelemme häiriötä!

Hyvää pelikauden jatkoa!