JÄSENKIRJE 3/ 2019 – KAUSI AVATTU!

Pääsiäisen pyhinä nähtiin iloisia ilmeitä, kun hyvässä säässä ja olosuhteisiin nähden hyväkuntoisella kentällä päästiin pelaamaan kauden ensimmäiset kierrokset. Kenttä veti jokaisena neljänä päivänä lähes täydet lähdöt jäseniä ja vieraspelaajia.
Päätös avaamisesta osoittautui onnistuneeksi ja osoitti Resortilta erinomaista reagointikykyä lämmenneeseen säähän.
Perjantaina 26.4. klo 12:00 kenttä aukeaa sitten koko loppukaudeksi.

24.4. pidetty yhdistyksen kevätkokous ja infotilaisuus veti runsaat 30 henkeä kuuntelemaan mitä kauden varalle on suunniteltu. Mainittakoon, että kokouksessa sääntömääräisten asioiden käsittelyn lisäksi yhdistyksemme pitkäaikainen vaikuttaja Jussi Suontila valittiin kunniajäseneksemme. Onnittelut Jussille vielä tätäkin kautta!

Muistutetaan tässä yhteydessä vielä myöskin siitä, että golfin säännöt ovat täksi kaudeksi muuttuneet ja uusia sääntökirjoja on saatavissa caddiemasterilta. Sääntöuudistuksen yhteydessä myös paikallissääntöjä tarkastellaan kriittisesti ja kentällämme on yksi erittäin merkittävä paikallissääntömuutos:
Katajasta vapautumissääntö on poistettu kokonaan!
Pallon mennessä katajan juurelle, on se siis pelattava paikaltaan tai noudatettava pelaamattoman paikan sääntöä. Osa laajemmista ”kataja-alueista” tullaan merkitsemään estealueiksi ja pallon esteessä ollessa toimitaan luonnollisesti sääntöjen mahdollistamilla tavoilla. Uusia estealueita tehdään ainakin väylille 12 ja 15 mutta muutkin ovat mahdollisia. Varmasti ainakin ensimmäinen pelikuukausi menee kokemuksia kerätessä ennen kuin estealueet muokkautuvat lopulliseen malliinsa. Tarkkaile siis ympäristöäsi pelatessasi.
Mainittakoon, että väylän 7 oikea reuna on oleellisesti muuttunut ruoppaustöiden läjityksen takia ja on kokonaan estealuetta. Myös greenin ympärillä on muutoksia.

Muista seurata Nexgolfin kilpailu- ja tapahtumakalenteria https://kgcn.nexgolf.fi/kgcn/ ja tule mukaan mukaviin – ei todellakaan totisiin – seuran tapahtumiin joista kauden ensimmäinen on 4.5. pelattava Texas-scramble.

Naisten Pankki kutsuu jo kahdeksatta vuotta peräkkäin kaikki golfarit mukaan Suomen laajimmalle hyväntekeväisyysgolfkiertueelle golfaamaan Ammatteja kehitysmaiden naisille. Kiertueen tämän kauden ensimmäinen osakilpailu pelataan Kultarannassa su 5.5. Lisätietoja https://www.naistenpankki.fi/tapahtumat/golfaa-naiselle-ammatti-toukokuussa-2019/ Ilmoittautumiset https://kgcn.nexgolf.fi/kgcn/ tai caddiemaster.

Jäsenetuja on jälleen päivitetty ja voit tarkastaa ne osoitteesta https://kgcn.fi/jasenyys/jasenedut/

Kultaranta Resortin ravintolassa vappubrunssi Kultaranta Vappubrunssi_vaakaA4_2019, winetasting Weingut Polz viinitasting 3.5.2019 Kultaranta Resort ja äitienpäivälounas Äitienpäivälounas 2019_vaakaA4

Hyvää alkanutta kautta kaikille!