JÄSENKIRJE 2/ 2019

Tapahtumakalenteri
Tapahtumakalenteri on tälle kaudelle lähes valmis ja se julkaistaan heti kun on mahdollista. Jo nyt kannattaa laittaa kalenteriinsa seuraavat tärkeät päivämäärät:
Maanantaina 18.3. klo 18:00 pidetään Klubitalolla vuoden vaihteessa voimaan tulleisiin sääntömuutoksiin keskittyvä sääntöilta. Kouluttajana on Timo Huvinen Suomen Golfliitosta. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille halukkaille, eikä siihen tarvitse ilmoittautua ennakkoon.
Keskiviikkona 24.4. klo 18:00 alkaen pidetään yhdistyksen kevätkokous ja alkavan kauden infotilaisuus. Kokouskutsu ja esityslista julkaistaan erikseen.
Lauantaina 27.4. klo 09:00 alkaen järjestetään kevättalkoot. Suunnitelmissa on tehdä ensin parisen tuntia hommia, syödä lounas ja sitten talkooporukka pääsisi pelaamaan kauden avauskierroksensa. Tässä on luonnollisesti säävaraus sekä talkootöille että kentälle pääsyyn.
Sunnuntaina 28.4. kenttä avataan kaikille. Säävaraus.

Jäsenmaksut
Jäsenmaksulaskut toimitetaan nexgolfiin tiistaina 19.3.2019. Kirjautumisen jälkeen oma nexgolf ja sieltä laskut.

Simulaattori
Seurallamme on kolme vakiovuoroa seuraavasti:
Ma klo 18:00–20:00, Ke klo 09:00-12:00, La klo 09:00-11:00.
Vuorot ovat jäsenten käytettävissä 20€/ vuoro, joka vielä jaetaan osallistujien kesken! Maksut kerätään takautuvasti. Lähdöt varataan normaaliin lähdön varaamistapaan nexgolfin varauskalenterista, jossa kenttä on simulaattori. Koska jokaiselle halutaan antaa mahdollisuus kokeilla simulaattoria, niin seura pidättää itsellään oikeuden tarvittaessa rajoittaa henkilön käyntimääriä ja varauksia voi olla kalenterissa vain yksi kerrallaan.

Tiedottaminen
Jäsenkirje ilmestyy vain, kun erityistä tiedotettavaa on. Seuraa sekä Kultaranta Resortin https://kultarantaresort.fi/ että seuramme https://kgcn.fi/ kotisivuja sekä jo tutuksi tulleen facebookin lisäksi nyt myös instagramia. Ota seurantaan #kultarantagolfclub #kultarantagolfclubladyt #kultarantaresort