JÄSENKIRJE 1/2019

Lunta tulvillaan on raikas talvisää…
mutta siitäkin huolimatta on tulevan kauden suunnittelu täydessä käynnissä.
Hallitus kokoontui tammikuussa uuden puheenjohtajansa Juha K. Lehtolan johdolla. Asialistalla oli mm. kapteeniston valinta, klubitoimikunnan kokoonpano sekä tapahtumakalenteri, joka tullaan julkaisemaan hyvissä ajoin ennen kauden alkua. Päivämäärä 25.4. kannattaa laittaa kalenteriin jo nyt, sillä silloin pidetään kevätkokous ja -infotilaisuus.

Uuden hallituksen ja klubitoimikunnan kokoonpano:
https://kgcn.fi/seura/
Haemme vielä innokasta senioritoiminnasta vastaavaa. Mikäli kiinnostuit, ota yhteys joko Jyrkiin 050 571 4889 tai Anttiin 045 263 9010.

Kapteenit
Uuden kapteenistomme Roy Kanervan ja Anne Salon esittelyt kahdessa edellisessä artikkelissa tätä palstaa.

Jäsenmaksut
Jäsenmaksulaskut toimitetaan nexgolfiin https://kgcn.nexgolf.fi/kgcn/ tiistaina 19.3.2019. Kirjautumisen jälkeen oma nexgolf ja sieltä laskut.

Palvelukseen halutaan
Kentällämme on päätetty luopua perinteisistä valvojista ja starttereista. Näitä korvaamaan haetaan nyt muutamia kenttäisäntiä ja/tai kenttäemäntiä (Golf Course Host). Työtehtäviin kuuluu pelaajien auttaminen pelikierroksen aikana. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii palvelualttiutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä reagoida pikatilanteina syntyviin haasteisiin. Golfin laji- ja sääntötuntemus vaaditaan, seuratuomaripätevyys katsotaan eduksi. Lisätietoja Antti Kaarto 045 263 9010. Vapaamuotoiset hakemukset [email protected]

Simulaattori
Kuten jo syksyllä tiedotettiin, on Resortin simulaattori uusittu ja seuramme on ostanut kolme vakiovuoroa seuraavasti:
Ma klo 18:00–20:00
Ke klo 09:00-12:00
La klo 09:00-11:00.
Vuorot ovat jäsenten käytettävissä 20€/ vuoro, joka vielä jaetaan osallistujien kesken! Maksut kerätään takautuvasti. Lähdöt varataan normaaliin lähdön varaamistapaan nexgolfin varauskalenterista https://kgcn.nexgolf.fi, jossa kenttä on simulaattori.
Koska jokaiselle halutaan antaa mahdollisuus kokeilla simulaattoria, niin seura pidättää itsellään oikeuden tarvittaessa rajoittaa henkilön käyntimääriä ja varauksia voi olla kalenterissa vain yksi kerrallaan. Lisävuoroja voi ostaa Resortin myyntipalvelusta 35€/h. Yli kymmenen tunnin ostajalle 30€/h.

Tasoituksista
Suomessa on käytössä Euroopan Golfliiton (EGA) tasoitusjärjestelmä. EGA-tasoitusjärjestelmän tarkoituksena on saavuttaa yhtenäinen ja oikeudenmukainen tasoitusjärjestelmä koko Euroopassa ja mahdollistaa eritasoisille pelaajilla pelaaminen ja kilpaileminen mahdollisimman reilusti ja tasapuolisesti. Lisää aiheesta https://golf.fi/pelaajalle/tasoitusjarjestelma/

Jäsenistömme tasoitusten talvitarkistukset on tehty. 327 kpl tasoituksia vahvistettiin, 396 kpl ei. Vahvistamattomiin on syynä joko alle neljän tasoituskierroksen pelaaminen kauden 2018 aikana tai tasoitus on niin korkea (yli 36), ettei vahvistettua tasoitusta voi olla. Selvästi yli puolet jäsenistämme on siis ilman vahvistettua tasoitusta ja mm. tähän haemme parannusta klubitoimikunnan alaisuuteen perustetulla hcp 30+ ryhmällä, johon on kutsuttu kaikki yli 30 tasoituksella pelaavat.

Tiedottaminen
Jäsenkirje tulee sähköpostiisi vastedes vain, kun erityistä tiedotettavaa on. Seuraa sekä Kultaranta Resortin https://kultarantaresort.fi/ että seuramme https://kgcn.fi/ kotisivuja sekä jo tutuksi tulleen facebookin lisäksi nyt myös instagramia. Ota seurantaan #kultarantagolfclub #kultarantagolfclubladyt #kultarantaresort

Kutsu
”Musiikin tähtihetkiä – Musiikkia ilman genrerajoja”. Urut soivat Sibeliuksesta Queenin klassikoihin.
Taxi Classin ja Kultarannan monivuotisen yhteistyön kunniaksi Taxi Class haluaa kutsua yhdistyksemme jäsenistön Taxi Classin ja Lyytin upeaan hyväntekeväisyyskonserttiin Turun Mikaelin kirkossa 6.3.2019 klo 19.00. Konsertilla kerätään rahaa Turun Lastenklinikalle. Liput 15€ osoitteesta www.lyyti.in/taxiclass
Lämpimästi tervetuloa!

Mukavaa kevään odottelua kaikille!