JÄSENKIRJE 17/ 2018

Jäsenemme Heleena Riekkinen teki maanantaina 30.7. kenttämme tämän kauden ensimmäisen ja toistaiseksi ainoan Hole In Onen, eli ”holarin”. Heleenan loistava onnistuminen osui väylälle 6. Mitä parhaimmat onnittelut hienosta onnistumisesta!

Viime viikon muut mainittavimmat tapahtumat olivat Finnish Flash, GoGolf Destinations Tourin osakilpailu sekä seuran mestaruuskilpailut. Tapahtumat olivat onnistuneita ja tässä yhteydessä vielä kiitokset sekä osallistuneille että vapaaehtoistöissä mukana olleille. Totta kai myös lämpimät onnittelut kilpailuissa menestyneille.
Seuran mestaruuskilpailuissa sarjojensa parhaiksi pelasivat:
Miehet yleinen: Miko Männistö
Naiset yleinen: Noora Laakamaa
Seniorimiehet: Juhani Vilander
Seniorinaiset: Outi Lindgren
Juniorit: Eero Järvelä
Yleinen Lp Hcp: Ari Eskola
Kaikki mestistulokset: https://kgcn.nexgolf.fi/kgcn/tournaments.nxg?r=1390

Seuraava senioritapaaminen on ensi maanantaina 13.8. klo 12:00 alkaen.
Kultarannan oma fysioterapeutti Jaana Nieminen pitää ohjatun alku- ja loppuverryttelyohjelman golf-kierrokseen liittyen, sekä noin 30 minuutin mittaisen rentoutumisen ja henkisen valmentautumisen koekerran. Tunti pidetään alakerran liikuntatilassa, varusteena pelivarusteet.
Tunnin jälkeen – ennen pelikierrosta – nautitaan maittava lounas jonka seura tarjoaa.
Pelaamaan lähdetään klo 14:00 alkaen ja mukaan mahtuu 24 ensimmäistä.
Ilmoittautuminen lyytilinkistä https://www.lyyti.fi/reg/KGCN_Senioritreffit_9579

Seuraava kaikille tarkoitettu seuran tapahtuma on sunnuntaina 19.8. pelattava PAR-3 kentän mestaruuskilpailu. Pelaamme naisten ja miesten sarjojen lyöntipeliä, kaksi peräkkäistä kierrosta aamupäivällä ja kaksi iltapäivällä. Kilpailu on jäsenille maksuton. Kierrosten välissä nautitaan klubilla seuran tarjoama lounas ja aamukahvinkin voi ennen kisaa klubilta napata seuran piikkiin. Ilmoittautumiset caddiemasterille keskiviikkoon 16.8. klo 15:00 mennessä.

Sunnuntaina 2.9. pelattavasta Naisten Pankki Openista on tullut muutama kysely. Kisa ei missään nimessä ole tarkoitettu pelkästään naisille, vaan kyseessä on avoin pariscramble kaikille golfaajille ikään, sukupuoleen ja tasoitukseen katsomatta. Parin osakilpailumaksu on 80 euroa, josta 50 euroa ohjataan Naisten Pankille. Viime vuonna kiertueen tuotto oli yli 33 000 euroa, jolla kehitysmaissa voidaan kouluttaa 1100 naista ammattiin tai tarjota yrittäjyyskoulutus 660 naiselle. Tulkaa ihmeessä mukaan hyvän asian puolesta!

Kokonaisuudessaan kilpailukalenteri löytyy osoitteesta http://kultarantaresort.fi/golf/kilpailut/

Resortin ravintoloiden aukiolot muuttuvat maanantaista 13.8. alkaen seuraavasti:
Klubiravintola klo 08:00 – 21:00.
Heineken House maanantaisin ja tiistaisin suljettu, muuten auki normaalisti.

Kappelissa pidetään hartaustilaisuus tiistaina 14.8. klo 18:00.

Mukavaa viikkoa kaikille!