JÄSENKIRJE 16/ 2018

Yleistä
Kuumat ilmat jatkuvat. Muistakaa pitää neste- ja suolatasapainosta huolta.

Kuumasta puheen ollen, jos olet ihmetellyt miksi 4h baari on ollut ajoittain suljettuna, johtuu se sekä elintarvikkeille että henkilökunnalle epäterveellisen korkeasta lämpötilasta.

Tiistaina 31.7. klo 13:30 on yksityistapahtuman yhteislähtö. Aamulla on aikoja vapaana klo 09:00 asti ja yhdeksän reikää ehtii kiertämään myöhemmälläkin lähtöajalla. Kentältä on oltava pois klo 13:20 mennessä!

Par-3 kentän käytöstä ystävällisesti muistutetaan, että kyseessä on pelikenttä, ei vapaa harjoitusalue. Lähtöajat varataan normaalisti joko varauskalenterista tai caddiemasterilta ja ne on myös vahvistettava ennen kentälle menoa. Ryhmän pelinopeus muistaen on ihan OK pelata useampaa palloa, mutta rangepallojen käyttö on kielletty! Huomioithan myös, että väylän 7 green ei ole chippi-/puttiharjoituspaikka!

Klubimatkat
Klubimatkat on tältä kesältä tehty viime viikon erittäin onnistuneen Hanko Golfiin suuntautuneen reissun myötä. Kiitokset mukana olleille!

Kilpailut
Sekahaku pelattiin viime lauantaina. Mukavan tapahtuman kruunasi Resortin maittava grillibuffet. Onnittelut palkituille ja lämmin kiitos kaikille mukana olleille.

GoGolfin Destinations Tourin osakilpailu pelataan meillä torstaina 2.8. Luvassa on mahtava tapahtuma jossa jokaisella väylällä on mahdollisuus voittaa golfmatka. Osallistumismaksu Kultarannan kausi- ja arkipelioikeuden omaaville vain 49€ ja muille 79€.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen https://ssl.eventilla.com/destinationstourkultarantagolf

Seuran mestaruuskilpailut pelataan 4.-5.8. Mukana on myös varsinaisen kilpailun ulkopuolella yleinen tasoituksellinen lyöntipelisarja, johon voivat osallistua ne, joita ei totisempi kilpaileminen (suora lyöntipeli) kiinnosta. Sarjojen parhaat palkitaan kauden päätöstilaisuudessa. Huomioithan, että mestiksissä ei peritä kisamaksua lainkaan ja seura kustantaa jokaiselle osallistujalle lounaan kilpailukierrosten jälkeen!
Kokonaisuudessaan kilpailukalenteri ilmoittautumislinkkeineen ja tuloksineen löytyy osoitteesta http://kultarantaresort.fi/golf/kilpailut/

Kilpailemiseen voi totutella nyt myös Aurinkogolfissa. Kaikki yli 30:n tasoituksella pelaavat jäsenet ovat tervetulleita AGN:n ysi+ kentällä lauantaina 18.8. järjestettävään Valomies Openiin vain 15 euron hinnalla. Ilmoittautumiset ja lisätietoja AGN caddiemaster puh. 020 754 5900.

Mukavaa viikkoa kaikille!