JÄSENTIEDOTE 18/ 2018

Yleistä
Helteet näyttävät olevan ainakin toistaiseksi ohi. Vielä on kuitenkin kesää jäljellä ja säätiedotus lupaa hyvää, joten kannattaa nauttia kelistä ja pelistä.

Keskiviikkona 15.8. on yksityistapahtuman yhteislähtö klo 12:00. Aamulla on varauskalenterissa aikoja klo 07:50 asti ja yhdeksän reikää ehtii kiertämään myöhemmälläkin lähtöajalla, jotka ovat varattavissa vain caddiemasterilta. Kentältä on oltava pois klo 11:50 mennessä!

Torstaina 16.8. klo 14:30 on myös yksityistapahtuman yhteislähtö. Aamulla klo 08:00 on varattu kaikille avoin yleinen yhteislähtö, joka on varattavissa varauskalenterista. Kalenterin tunti kertoo lähtöajan ja minuutti lähtötiin. Resort varaa itselleen oikeuden lähtötiimuutoksiin.

Par-3
On osoittautunut tarpeelliseksi taas muistuttaa Par-3 kentän käytöstä. Kyseessä on pelikenttä, ei vapaa harjoitusalue. Lähtöajat varataan normaalisti joko varauskalenterista tai caddiemasterilta ja ne on myös vahvistettava ennen kentälle menoa. Normaalit lyönti- ja alastulojälkien korjaussäännöt koskevat myös Par-3 kenttää.

Ladyt
Lauantaina 18.8. ladyjen golftapahtuma teemalla Eviva Espanja!
Kaikentasoisille pelaajille sopivan kisan yhteislähtö Par-3 kentällä klo 10:00 jonka jälkeen nautitaan espanjalaisen kokkikerhon jäsenen Krissen paellaa Bar Porhossa. Kisamaksu 10€ maksetaan käteisellä paikan päällä. Tervetuloa!

Ladymatka Maskuun!
Maskun kentän laajennus valmistui viime syksynä ja ladytoimikunta järjestää mahdollisuuden lähteä edullisesti testaamaan uusittua kenttää sunnuntaina 26.8. Lähdöt klo 9:00 alkaen. Kierroksen hinta on vain 35€/henk. sisältäen tervetuloskumpan. Ei yhteiskuljetusta. 32 nopeinta mahtuu mukaan. Ilmoittautumiset nexgolfiin 19.8. mennessä.

Kilpailut
Par-3 mestaruuskilpailut pelataan ensi sunnuntaina 19.8. Aloitamme yhteislähdöllä klo 09:00 ja pelaamme kaksi kierrosta ennen lounasta. Lounaan aikana lippujen paikat vaihdetaan ja iltapäivällä pelaamme kaksi kierrosta aikalähdöin aamun tulosten perusteella tehdyssä käännetyssä paremmuusjärjestyksessä. Kilpailu on jäsenille maksuton ja seura tarjoaa osallistujille klubiravintolassa aamukahvin ja sämpylän klo 08:00 alkaen sekä lounaan pelikierrosten välissä.
Pelimuoto on suora lyöntipeli, kaksi sarjaa (naiset ja miehet), joiden parhaat palkitaan mestaruuskilpailujen tapaan kauden päätöstilaisuudessa.

Kaikille avoin Autokiila Open kisataan perjantaina 24.8. yhteislähdöllä klo 09:00. Osallistumismaksut Kultarannan kausi- ja arkipelioikeuden omaaville 30€, muilta 60€ sisältäen aamiaisen ennen kilpailua ja lounaan sen jälkeen.

Viikkokisaisäntänä on tällä viikolla Specsavers.

Kokonaisuudessaan kilpailukalenteri löytyy osoitteesta http://kultarantaresort.fi/golf/kilpailut/

Ravintolat
Klubiravintola suljetaan lauantaina 18.8. klo 12:00 yksityistilaisuuden takia eikä keittolounasta ole ko. päivänä tarjolla. 4h-kioski palvelee klo 11:00 – 18:00 ja Heineken House klo 12:00 – 21:00.

Hartaus
Kultaranta Resortin kappelissa 14.8. klo 18:00. Tervetuloa!

Mukavaa viikkoa kaikille!