JÄSENKIRJE 15/ 2018

Yleistä
Helle on hellinyt, mutta myös rasittanut pelaajia. Oikealla pukeutumisella, auringolta suojautumisella ja etenkin nestetasapainosta huolehtimalla pystyy pelaamisesta kuitenkin nauttimaan myös kuumassa.

Janon tunne voi liikunnan aikana olla pieni ja paitakin pysyä kuivana varsinkin tuulisissa olosuhteissa, mutta kuitenkin saatamme menettää koko ajan nestettä joka on korvattava – ja parasta siihen on vesi. Jos suoritus kestää pitkään, kuten golfissa, pelkkä vesi ei enää riitä. Yksinkertainen konsti on laittaa pari teelusikallista sokeria litraan vettä.

Hikoillessa menetämme suolaa, mutta muutaman tunnin hikoilu silloin tällöin ei tee vielä tarvetta suolan lisään. Vasta toistuva tai pitkäkestoinen hikeä tuottava suoritus voi tuoda aiheen suolan lisään. Suola ylläpitää janon tunnetta ja sen saanti parantaa nesteen imeytymistä, joten se on pienissä määrin eduksi pitkäkestoisen liikunnan aikana. Jos tunnet kuuluvasi tähän ryhmään, lisää litraan vettä sokerin lisäksi ½ tl suolaa.

Kilpailut
Perinteinen Shoot-Out sekä Justiina Ladies Open pelattiin kumpikin hyvässä hengessä ja kaikilla vaikutti olevan hauskaa – joka tietenkin näissä tapahtumissa on tärkeintä – ei niinkään itse kilpaileminen.

Ensi perjantaiksi suunniteltu Unikeko Open on peruutettu vähäisen kiinnostuksen vuoksi. Ensi vuoden unikeon päiväksi voisimme nyt suunnitellun tilalle kehitellä vaikkapa 9-reiän tosi aikaisen ”early-bird kisan”, jonka päälle nautittaisiin hyvä brunssi.

Ensi lauantaina 28.7. on luvassa mukava tapahtuma, kun vuoron saa sekahaku, johon ehtii vielä hyvin ilmoittautua mukaan. Pelaamme 2-hengen joukkuekisan jossa pariskunnat tai sukulaiset eivät saa olla pari. Pelimuotona on greensome. Voit ilmoittautua myös yksin, paritamme mielellämme;) Pelin jälkeen maittava grillibuffet ja rentoa yhdessäoloa. Yhteislähtö klo 14:00. Kilpailumaksu kultarannan kausi- ja arkipelioikeuden omaavilta 20e, muilla pelioikeuksilla 30e ja pelioikeudettomilta 50e.

Samaisena lauantaina 28.7. on niille, jotka eivät sekahakuun osallistu, mahdollisuus pelaamiseen avoimessa yhteislähdössä klo 09:00. Lähdöt varattavissa normaalisti varauskalenterista, jossa tunti (09) kertoo lähtöajan ja minuutti (01-18) lähtötiin.

Seuran mestaruuskilpailut pelataan 4.-5.8. Mukana on myös varsinaisen kilpailun ulkopuolella yleinen tasoituksellinen lyöntipelisarja, johon voivat osallistua ne, joita ei totisempi kilpaileminen (suora lyöntipeli) kiinnosta.

Kokonaisuudessaan kilpailukalenteri ilmoittautumislinkkeineen ja tuloksineen löytyy osoitteesta http://kultarantaresort.fi/golf/kilpailut/

Pro Shop
Huomenna tiistaina käynnistyy Golfin kolmipäiväinen kesäale.
Esim. kaikki kengät -25%, kaikki Bägit -25% ja paljon golftekstiilejä -30%.
Alennukset ovat voimassa sekä Pro Shopissa että Turun Länsikeskuksen Sport Servicessä Viilarinkatu 1.