JÄSENKIRJE 14/ 2018

Yleistä
Hyvää Merivoimien vuosipäivää;)

Viikko sitten annoin positiivista palautetta kentän hoitamisesta. Vähän on otettava sanoja takaisin, sillä viikonloppuna pelatessani havaitsin luvattoman paljon korjaamattomia lyönti- ja alastulojälkiä. Liekö sitten kyseessä vieraspelaajat, jotka eivät niin asiasta välitä, mutta näytetään me jäsenet ainakin asiassa esimerkkiä. Toinen asia mikä pisti silmään, oli lukemattomat tupakan tumpit ja varsinkin nuuskapussit. Itsekin kentällä silloin tällöin pikkusikarin pössyttelen, mutta yhtään tumppia en todellakaan kentälle jätä. Ethän sinäkään!

Kilpailut
Viikkokisat jatkuvat. Viime viikon isännän Fennian palkinnot ovat K-ryhmän lahjakortteja. Tällä viikolla isäntä on Kultaranta Resort ja palkinnot Resortin lahjakortteja.

Perinteinen Shoot-Out kisataan ensi lauantaina. Miehille ja naisille on omat sarjansa. Aloitamme 9-reiän karsinnat – joista kummankin sarjan 10 parasta illan finaaliin – aikalähtöinä klo 08:00 alkaen. Karsinta järjestetään vain, jos sarjassa on osallistujia yli 12, muussa tapauksessa kaikki pääsevät finaaliin. Karsinnan pelimuotona on tasoituksellinen lyöntipeli.
Illan finaalissa pelimuotona on tasoitukseton reikäpeli ja joka reiällä putoaa huonoimman tuloksen tehnyt pois kilpailusta. Osallistumismaksut maksetaan käteisenä kilpailun johtajalle ja jaetaan kummankin sarjan kolmen parhaan kesken.

Klubimatkat
Matka Tapiolaan oli kaikin puolin onnistunut. Kiitokset järjestäjille, sponsoreille ja etenkin kaikille osallistuneille.

Keskiviikkona 25.7. matkataan Hanko Golfiin. Matkan hinta on 60€ sisältäen matkan, greenfeen, leikkimielisen kilpailun tulospalveluineen sekä ruokailun pelikierroksen jälkeen. Bussi lähtee Kultaranta Resortista klo 07:00. Ilmoittautumiset: https://www.lyyti.in/Klubimatka_Hanko_Golfiin_0900

Kenttä
Greenejä pyritään edelleen nopeuttamaan sekä lyhyemmäksi leikkaamalla että jyräämällä useammin.
Huom! Tällä viikolla suoritetaan väylien hiekoitusta.

Mukavaa viikkoa kaikille!