JÄSENTIEDOTE 23/2017

JOOGARYHMÄT KÄYNNISTYVÄT

Nyt kun ilmat alkaa vähän jo viilenemään ja pelikierrokset vähenee, niin Jaana on käynnistämässä joogaryhmiä. Ajatuksena on, että kauden aikana syntyneet jumit laitettaisiin huollon alle.

Ryhmiä on kaksi; tiistaisin aamuryhmä Senior Jooga (sopii kaikenikäisille) klo 10-11 ja torstaisin on Joogan iltaryhmä 18.30 – 19.30. Vastaanotosta voi ostaa kymmenen kerran ryhmäliikuntakortin hintaan 126€.

Kymppikortilla voi osallistua myös muille mukaville ja tehokkaille ryhmäliikuntatunneille! Kyseessä on alkeistason Hathajooga, johon kaikki ovat tervetulleita. Ei ikärajaa. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Ja jos epäilee itseänsä liian kankeaksi aloittamaan joogan, on se juuri oikea syy aloittaa. Kyse on kehoa huoltavasta, rauhallisesta venyttelystä joogan ajatuksella keskittyen, rauhoittuen ja rentoutuen.

Lisätietoja saa:
Jaana Nieminen
[email protected]
041 676 9985 Voit laittaa myös viestiä.

Kenttä
Kentänhoidon osalta syksyn toimenpiteet käynnistyvät tiiboksien ja väylien holkituksilla viikon parin kuluessa. Griinit holkitetaan vasta kentän sulkeuduttua. Alustavasti kenttä on tällä kaudella auki viimeistä päivää 22.10. Kelit saattavat aikaistaa sulkemista.

Kauden päätösjuhla la 18.11.
Kauden päätösjuhlassa palkitaan seuran kilpailuissa menestyneet ja muistellaan päättynyttä kautta hyvän ruoan ja musiikin säestämänä. Merkitse päivä kalenteriisi. Kutsu tulee lähiaikoina.

Terveisin

KARI HIETARINTA
Kari Hietarinta
KGCN toiminnanjohtaja
[email protected]