JÄSENTIEDOTE 24/2017

Pekan pysti pe 6.10. klo 14.00
Ensi perjantaina Kultarannassa pelataan Pekan Pystistä. Kyseessä on kolmen mailan kisa. Kilpailu on avoin myös vieraspelaajille ja osallistumismaksu on kaikilta vain 10€ sisältäen pyttipannun ja kahvin. Ilmoittautumisaikaa keskiviikkoon 4.10. klo 16.00 asti NexGolfissa tai [email protected]. Houkuttelethan kaverisikin mukaan!

Kauden päätöskilpailu Cross Country la 21.10.
Cross Country on taatusti erilainen tapa pelata kotikenttämme. Kisa pelataan 3:n hengen joukkueilla ”mulligan” lyöntipelinä sekoitetuilla väylillä. Kilpailussa pelataan yhdeksän väylää.

Säännöt lyhykäisyydessään: Jokainen pelaaja saa oman tasoituksen verran ”mulliganeja” (miehet 0,5 ja naiset 0,75 omasta slopesta) kierroksen aikana ja ne voi käyttää missä kohtaan kierrosta vaan. Joukkueen lyöntimäärä lasketaan yhteen josta selviää voittajajoukkue.

Kilpailumaksu 15 € sisältää tulospalvelun ja lounaan kilpailun jälkeen. Kilpailu järjestetään säävarauksella.

Kauden päätösjuhla ja syyskokous lauantaina 18.11.
Tervetuloa Resortiin viettämään mukavaa iltaa kauden päätösjuhlaan ja nauttimaan hyvästä ruoasta lauantaina 18.11. kello 19.00 alkaen. Myös avecit ovat tervetulleita. Illalliskortin hinta on 35 euroa jäsenelle ja 55 euroa avecille.

Tilaisuuden ohjelmassa on leppoisan yhdessäolon lisäksi kolmen ruokalajin illallinen sekä vuoden 2017 menestyneiden ja ansioituneiden jäsenten palkitseminen. Kutsu ja menu ovat erillisinä liitteinä. Viime vuonna juhla varattiin täyteen, joten toimi nopeasti. Ilmoittautua voit tästä linkistä.

Musiikista vastaa 4H ravintolassa kesällä työskennellyt Eveliina Aurora & House Band.

Seuran syyskokous pidetään seminaarisalissa ennen päätösjuhlaa klo 18.00.

Terveisin

KARI HIETARINTA
Kari Hietarinta
KGCN toiminnanjohtaja
[email protected].fi