JÄSENTIEDOTE 22/2017

Kenttä
Maanantaina 4.9. alkaen kentällä käännetään pelijärjestystä loppukaudeksi siten, että kaikki aikalähdöt tapahtuvat tiiltä 10.

Kentän ollessa suljettuna yhteislähtökilpailujen takia, on usein kuitenkin mahdollisuus kiertää ns. aamuysi. Tiedustelut ja ajanvaraus caddiemasterilta.

Kierrosmäärät ovat syksyä kohden laskussa, mutta sitä huolellisemmin kentästä täytyy pitää huolta. Märästä kentästä irtoaa suuria fileitä, joita on liikaa kentällä palauttamatta lyöntijälkiinsä. Jäsenistöä pyydetään huolehtimaan loistavassa kunnossa olevasta kotikentästämme, jotta se on sitä myös ensi kauden alussa. Hyvään golfetikettiin kuuluu luonnollisena osana huolehtia lisäksi tiiboksin lyöntijäljistä ja pallon alastulojäljistä griineillä.

Viikkokilpailu viikko 36
Tämän viikon viikkokisaisäntä on Seiko. Viikon palkinnot ovat lahjakortteja Naantalin Hopeapajaan: 1. 175 euroa, 2. 100 euroa ja 3. 75 euroa. Viikon viisi parasta viikkokisafinaaliin, joka pelataan lauantaina 16.9. yhteislähtönä klo 9.30. Siihen jo selviytyneiden lista on nähtävissä kilpailukalenterissa.

Lauantain 2.9. tapahtumat
Viime lauantai villitsi muutamat Platinium Swingin (10. teen viereinen paritalo) vieraat uimaan 17. lammessa ilkosiltaan. Kyseiset vieraat olivat viettämässä polttareita, eikä heillä ollut mitään tekemistä golfin kanssa. Heitä on puhuteltu ja asia on hoidettu Resortin puolesta kiinteistön omistajan kanssa.

Resortista halutaan muistuttaa jäseniä, että klubitalon pukuhuonetilat ovat anniskelualuetta, eikä omien juomien vieminen ja nauttiminen ole niissä sallittua.

Golf55+ -terveysliikuntahanke!
Viking Line, Veikkaus ja Golfresepti toivottavat uudet golfkokeilijat ja kokeneemmat pelaajat mukaan osallistumaan Kultarannassa torstaina 21.9. järjestettävään Terveysliikuntapäivään.

Terveysliikuntapäivän aikana uudet pelaajat pääsevät tutustumaan sosiaalisen ja terveellisen lajin pariin erilaisten golfrastien muodossa ja nykyiset golfarit voivat osallistua leikkimieliseen yhdeksän reiän kilpailuun, jossa kentällä eniten askeleita ottaneet pelaajat palkitaan. Luvassa on myös hauskoja erikoisväyliä.

Kyseessä on loistava tilaisuus kokeilla uutta liikuntaharrastusta, joka parantaa tutkitusti elämänlaatua ja pidentää elinikää jopa viidellä vuodella. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa golfia ja toivotammekin kaikki yli 50-vuotiaat lajista kiinnostuneet suomalaiset mukaan golfin pariin.

Terveysliikuntapäivien aikana sekä kentälle lähteviä pelaajia että uusia kokeilijoita palkitaan erilaisilla palkinnoilla ja kaikkien osallistujien kesken arvotaan Viking Linen –luksusristeily.

Ilmoittautuminen https://www.lyyti.fi/reg/Golf_55_terveysliikuntapaivat_Naantali_8951

Terveisin

KARI HIETARINTA
Kari Hietarinta
KGCN toiminnanjohtaja
[email protected]