JÄSENKIRJE 1/ 2022

Hei Kultarantalainen!

Ulkona on puolisen metriä lunta ja lämpömittari näyttää -13! Mahtaakohan kenelläkään olla golfin peluu ihan päällimmäisenä mielessä😜. Yllättävän nopeasti se kevät ja pelikausi sieltä kuitenkin saapuu ja kauden toiminnan suunnittelu on täydessä käynnissä.

Hallitus piti kauden ensimmäisen kokouksensa viime viikolla ja näin vuosi 2022 on seurassamme saatu ihan virallisestikin käyntiin. Kokouksessaan hallitus päätti mm. lakkauttaa klubitoimikuntamme sellaisenaan kuin se seuran perustamisesta asti on toiminut ja perustaa/ virallistaa sen sijaan jokaiselle toimialalle oman toimikuntansa. Sinällään toimintatapamalli ei muutu, mutta näin pystymme paremmin vastaamaan viime vuosina huimaa vauhtia kasvaneeseen jäsenmäärään (tätä kirjoitettaessa 1311 jäsentä) ja myös lisääntyneeseen toimintaan. Toimikunnat ja niiden vastuuhenkilöt: Kilpailutoimikunta – Janne Järvelä; Ladytoimikunta – Anne Salo; Miestoimikunta – Toni-Markus Korhonen; Senioritoimikunta – Petri Peippo; Opetus- ja valmennus – Ville Rintala; Plus 30 – Marko Vuosjoki. Tarvittaessa kokoontuvat erikseen sovitulla kokoonpanolla mm. huvi-, kenttä- ja tasoitustoimikunnat. Lisäksi kapteenimme Roy Kanerva on luvannut ottaa hoitaakseen tämän(kin) vuoden klubimatkajärjestelyt.

Edellä mainituista vastuuhenkilöistä alkavat, elleivät jo ole aloittaneet, ainakin Toni-Markus ja Petri kyselemään toimikuntiinsa halukkaita vapaaehtoisia. Heihin voi toki olla itsekin yhteydessä, jos mies- tai senioritoimikuntahomma kiinnostaa. Kaikki toimikunnat tiedottavat asioistaan myös mm. seuran Facebook-kanavalla ja noihin face-ryhmiin KGCN ja KGCN Ladyt kannattaa ehdottomasti liittyä. KGCN ja Kultaranta Resort kannattaa myös ottaa seurantaan instagramissa. Saadakseen tietoa kaikesta Kultaranta Resortin tarjonnasta, ei vain seura- tai golftoiminnasta, kannattaa ehdottomasti tilata itselleen myös Resortin uutiskirje https://www.emaileri.fi/forms/comp/1777/

Jäsenmaksuissa olemme ottaneet käyttöön uuden maksupalvelun ja laskut tulevat kaikille sekä Nexgolfiin että sähköpostiin, mikäli nexgolfin asetuksissa on sähköinen laskutus hyväksytty (allekirjoittaneen vilpitön toivomus) ja sähköpostiosoite oikein! Paperilaskuja emme enää lähetä. Maksut tulevat maaliskuussa, eräpäivä 31.3.2022. Samassa yhteydessä muistutetaan, että mikäli aikoo erota yhdistyksestämme, on siitä sääntöjemme mukaan ilmoitettava 31.3. mennessä kuluvan vuoden jäsenmaksulta välttyäkseen. Huom! Uuteen seuraan liityttäessä ei meille tule siitä minkäänlaista automaattista ilmoitusta, vaan eroilmoitus on aina tehtävä erikseen!

Syyskokouksen vahvistaman toimintasuunnitelman mukainen tapahtumakalenteri on siis kovaa vauhtia valmistumassa ja siihen palataan tarkemmin huhtikuun alkupuolella, kunhan varmistuu milloin rangelle ja/tai kentälle pääsemme. Lopullisessa muodossaan tapahtumakalenteri esitellään viimeistään kevätinfossa, jonka päivämäärä on jo nyt varmistunut. Yhdistyksen kevätkokous sekä Kultaranta Resortin kanssa yhdessä pidettävä kauden aloitusinfo pidetään torstaina 21.4.2022 klo 17:30. Kokouskutsu esityslistoineen ja ilmoittautumisohjeineen lähetetään erikseen, mutta laittakaa päivä jo nyt kalentereihinne.

Ladyt starttaavat kauteen yhdessä Kultaranta Resortin ja – Wellnessin kanssa järjestämällään ”Kuplivaa kevättä” -tapahtumalla lauantaina 26.3 klo 10:00. Tapahtuma on maksullinen ja avoin myös muille kuin KGCN:n jäsenille. Kyseisenä päivänä vain KGCN Ladyille suunnattu kevätinfotilaisuus on omana tapahtumanaan Kivinavetassa klo 11:00. Tarkempi ohjelma ja aikataulu julkaistaan lähempänä tapahtumaa. Tule moikkaamaan ladytoimikuntaamme, olemme siellä sinua varten. Tilaisuus on jäsenille maksuton ja mukana Mm. Sport Service Oy ja Cailap Oy. Tapahtuma järjestetään koronarajoitukset huomioiden.

Seuran kotisivut ovat osin ajan tasalla, osin päivitykset ovat kesken odotellen tapahtuma-ajankohtia yms. Päivityksen alla ovat mm. jäsenedut, joihin tulee ainakin sellainen muutos, että GoGolfin jäsenyyttä meille ei enää automaattisesti tule, vaan sen haluavat joutuvat hankkimaan jäsenyytensä itse. Vaihtopäiviä lähikentille koitamme sopia vähintäänkin entiseen malliin, toivottavasti tuloksekkaasti.

Muistutan vielä, että kaikenlaiset kyselyt, mielipiteet, palautteet, kehittämisesitykset jne. ovat tervetulleita osoitteeseen kgcn@kgcn.fi

Kevättä odotellessa,

-Antti