JÄSENKIRJE 7/ 2019

Vaihtelevissa olosuhteissa on omat haastensa
Välillä tuuleton helle, välillä taas juuri ja juuri yli kymmenen astetta lämmintä ja kova pohjoisen puoleinen tuuli – ja kaikkea siltä väliltä. Tätä kirjoitettaessa kova tuuli ja ukkosen mahdollisuus. Silti veri vetää kentälle. Aina peli haastaa ja koukuttaa vain lisää ja lisää, vai mitä… on tämä mahtava laji!

Kauden toinen ja kolmaskin ”holari”
Jäsenemme Rolf Stubbe onnistui väylällä 4 ja Mari Rissanen väylällä 6. Paljon onnea!
Olettehan kaikki aktivoineet jäsenyyteemme kuuluvan HIO-vakuutuksen, joka korvaa tarjoilut 555€ asti? GoGolfilta on pitänyt tulla jokaiselle sähköpostia, jossa on ohjeet GoGolf-tilin luomiseksi. Sitten pitää vielä erikseen aktivoida vakuutus. Vähän kankeaa kyllä, mutta kannattaa tehdä.

Erilaisia kilpailuja on ollut alkukaudesta aika kiivaaseen tahtiin ja valitettavasti tämä vaikuttaa vapaaseen pelaamaan pääsemiseen. Painetta helpottamaan olemme sopineet vaihtopäiviä AGN:n kanssa, jollainen on mm. tänään, kun kenttä on yksityistapahtumien vuoksi suljettu. Vaihtopäivät ja muutkin jäsenedut https://kgcn.fi/jasenyys/jasenedut/

Kannattaa myös huomioida, että suurin osa kisoista on kaikille avoimia ja kannustankin osallistumaan. Kisailu on oiva tapa kehittää omaa peliään pienen paineen alla. Kaikki kilpailut ja tulokset https://kultarantaresort.fi/kilpailut

Tämän viikon viikkokisaisäntänä on L&T. Seuraavina PC Pinus ja Fennia.

Seuraava senioritapahtuma on keskiviikkona 26.6. pelattava joukkuepeli. Ilmoittautua voi myös yksin
https://kgcn.nexgolf.fi/kgcn

Ladytoimikunta haluaa muistuttaa koko kauden käynnissä olevasta ecletic-hyväntekeväisyyskilpailusta. Caddiemaster opastaa miten kisaan osallistutaan. Lisätietoja ladykapteeni Anne Salolta.

Resortin vastaanotto avaa ovensa päivittäin kello 07:00 ja tiiaikojakin voi näin ollen varata pääkentälle jo 07:00 alkaen. Tämä tarkoittaa sitä, että takaysin varauskalenteria joudutaan hieman muokkaamaan, etteivät 1 tiiltä lähtevät pelaajat ennätä takaysille ennen kuin sieltä on puolikkaiden kiertäjät lähteneet alta pois.

Range pidetään auki 24/7 edellyttäen, ettei häiriökäyttäytymistä myöhäisinäkään aikoina ilmene. Rangella on kameravalvonta!

Jäsenmaksuja on vieläkin maksamatta!
Jos kohdallasi näin on, olet saanut siitä huomautuksen sähköpostiisi, etkä ole oikeutettu pelaamaan etkä osallistumaan seuran tapahtumiin ennen kuin asia on hoidettu!
Lasku löytyy nexgolfista ja jos sinne kirjautumisessa, tai asiassa muuten, on jotain epäselvää – ole yhteydessä allekirjoittaneeseen.

Klubimatka
Keväällä ilmoitetun mukaisesti klubimatka tehdään tänä vuonna kaksipäiväisenä ja se suuntautuu Poriin heinäkuun ensimmäisellä viikolla (3.-4.7.) Seura tukee osallistumista ja matkan omavastuuhinta on siten vain 148,50 euroa (1hh lisä 32,50) sisältäen matkat, 2x golf (Yyteri ja Kalafornia), 2x lounas golfklubeilla, sekä illallinen ja yöpyminen aamiaisineen hotelli Yyterissä! Tarkempi aikataulu ja illallismenu erillisessä jäsenkirjeen liitteessä sekä lyytissä. Matkalle mahtuu mukaan vain 40 ensimmäisenä ilmoittautunutta, joten kannattaa olla nopea. Ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 24.6. tästä linkistä https://www.lyyti.in/KLUBIMATKA_PORIIN_4455

Mukavaa kesän jatkoa kaikille!