JÄSENTIEDOTE 29/ 2018

Syyskokous
Yhdistyksen syyskokous pidettiin viime lauantaina. Paikalla oli 48 jäsentä. Kokous oli hyvähenkinen ja keskustelu aktiivista. Asialistalla oli mm. uuden puheenjohtajan valinta. Tehtävään valittiin Juha Lehtola.
Johtokuntaan uusina jäseninä valittiin Anne Salo, Roy Kanerva sekä Jyrki Wuori. Pekka Jokisuu valittiin uudelleen. Kaikki valinnat olivat yksimielisiä. Onnittelut valituille ja menestystä luottamustehtävissä.
Tässä yhteydessä vielä suurkiitos Jussi Suontilalle useita vuosia kestäneestä työstä yhdistyksen hyväksi.

Päättäjäiset
Päättäjäisjuhla vietettiin niin ikään viime lauantaina. Paikalla oli 78 juhlijaa. Illan aikana palkittiin kauden aikana menestyneitä jäseniä, nautittiin musiikista, syötiin maittava illallinen ja ennen kaikkea pidettiin hauskaa. Kiitos mukana olleille. Erityiskiitos erinomaisesta ateriasta ja palvelusta Kultaranta Resortin keittiöpäällikölle Julius Niinimaalle henkilöstöineen.

Simulaattori
Kultaranta Resortin simulaattori on uusittu ja käytössä on alan huipputekniikkaa edustava Trackman. Lauantaina 10.11.2018 klo 09:00 – 13:00 järjestetään simulaattorissa avoimet ovet, jolloin on mahdollisuus nähdä laitteen toiminta käytännössä. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Seuramme KGCN on ostanut simulaattorista kolme vakiovuoroa seuraavasti: Maanantaisin klo 18:00–20:00, keskiviikkoisin klo 09:00-12:00 ja lauantaisin klo 09:00-11:00. Vuorot (lähdöt) ovat jäsenten käytettävissä 12.11. alkaen 20€ omakustannehintaan ja niitä voi varata nexgolfin varauskalenterista https://kgcn.nexgolf.fi jossa valittava kenttä on simulaattori. Maksut kerätään takautuvasti. Koska jokaiselle halutaan antaa mahdollisuus kokeilla simulaattoria, niin seuran vuoroille voi varauksia olla kalenterissa vain yksi kerrallaan ja ennakkovarausaika on vain seitsemän päivää. Enemmän vuoroja haluavat voivat ostaa niitä Resortin myyntipalvelusta 35€/h. Yli kymmenen tunnin ostajalle 30€/h.

Talviharjoittelu
Talvivalmennuksessa on joitain paikkoja vielä vapaina. Tiedustelut [email protected]

Golfmatkat
Pro Ville Rintala järjestää talven aikana kaksi matkaa. Villen reissuja voin omasta kokemuksestani lämpimästi suositella. Tiedustelut [email protected]

Kivinavetan Joululounas with a twist 14.12. klo 11:00–15:00
Kultaranta Resortin keittiöpäällikkö Julius Niinimaa on suunnitellut herkullisen joulubuffetin, jossa maistuu joulu uudella tavalla. Hintaa joululounaalla on vain 29€/henkilö.
Varaukset [email protected]
tai 075 326 6000.

Tiedotus
Talvikauden aikana jäsenkirjettä ei julkaista viikoittain, vaan ainoastaan tarpeen niin vaatiessa.

Mukavaa syksyä!