Kapteeni Roy Kanerva esittäytyy

Terve,

Olen Roy Kanerva, juuri 50 v täyttänyt Kultaranta Golf Clubin uusi kapteeni.

Minulla on kaksi lasta, Nea 22 v ja Max 26 v ja asun Raisiossa, avoliitossa. Kotitalouteen kuuluvat puoliso Tarja sekä Tarjan lapset Tommi ja Saara ja norwichinterrieri Roberto.

Olen toiminut yrittäjänä 4 vuotta. Minulla on oma vakuutusmeklaritoimisto Promeus, jossa autan asiakasyrityksiäni vakuuttamisessa, vakuutusvahingoissa ja riskienhallinnassa. Yritysten vakuuttamisen parissa olen työskennellyt n 25 vuotta.

Kuntoilu ja urheilu on ollut aina iso osa vapaa-aikaa. Oman kuntoilun lisäksi olen myös valmentanut salibandyssä 8 vuotta joukkuetta, jossa myös oma poikani pelasi. Lisäksi toimin muutaman vuoden kunto/apuvalmentaja tyttöjen pesäpallossa, jossa puolestaan tyttäreni pelasi.

Minut on helppo ylipuhua pelaamaan tai harrastamaan, kun kyse on urheilusta. Sulkapalloa, tennistä tai mitä milloinkin. Mukana! Säännöllisesti harrastan talvisin salibandyä, käyn kuntosalilla n kolme kertaa viikossa ja rinteeseen yritän päästä mahdollisuuksien mukaan, vähintään keväällä nauttimaan kevätauringosta. Niin ja talvella sitten siihen päälle golfin talvitreenit ja harjoittelu. Kesäisin vapaa-aikana olen golfkentällä tai rangella; golffia, golffia, golffia ja siihen lisäksi kuntosalia kelien mukaan, mutta jos aurinko paistaa, valinta on kyllä helppo.

Golfin aloitin 2011 kesällä ja laji on vienyt täysin. Lajin helppous viehettää… heh heh. Eri lyönnit, eri kentät, pelin sosiaalisuus, verkostoituminen, kilpaileminen, itsensä kehittäminen, laji antaa todella paljon. Ei minua saisi muuten kävelemään kesäisin Suomea päästä päähän, mutta golfia pelaamalla kesässä tulee käveltyä yli 1.000 km. Edelliskeväänä olkapääni operoitiin ja lääkäri sanoi, että voi olla että se golfkesä oli sitten siinä. Ahkeralla kuntoutuksella sain kuitenkin yli 40 kierrosta kesään. Viimekesänä golflähtöjä oli n 125, Kultarannan kotikentällä n 80 ja vieraskentillä noin 45. Onneksi Tarja on myös yhtä innostunut golffari.

Vuosi sitten minut valittiin Wilsonin golf -ambassadoriksi. On ollut todella hienoa päästä tutustumaan lajiin, välineisiin, Wilsonin yritykseen ja Amer Sportsiin syvemmin sekä tietysti tutustua uusiin ihmisiin lajin parissa. Ambassadorina minulla on mahdollisuus osallistua tapahtumiin Wilsonin edustajana ja ennen kaikkea tuoda tietoa välineistä tavallisten pelaajien keskuuteen. Tietoa miten helpottaa omaa pelaamista oikeilla välineillä ja onnistua. Itselläni mailat fitattiin ensimmäisen kerran viime kesänä ja tasoitus tippui kesän aikana 21,6:sta aina 16,6 asti. Innolla odotan jo tulevaa kesää…

Viime kesänä minulta kysyttiin kiinnostusta osallistua enemmän myös Kultarannan Golf Club ryn toimintaan ja tottakai olen mukana. Kultarannasta on tullut minulle toinen koti; hieno yhteisö ja upea kenttä, paikka mukavalle harrastukselle ja vapaa-ajalle. Nyt seuran uutena kapteenina on tietysti paljon kapteenin velvollisuuksiin kuuluvia tehtäviä, kuten seurojen välinen yhteistyö, pelin turvallisuus, säännöt ja niin edelleen. Mutta tärkeimpänä asiana haluan Kultarannasta vieläkin mukavamman yhteisön meille jokaiselle. Miten tehdä hyvä klubihenki, sitä kun ei voi ostaa proshopista? Hyvä me-henki lähtee meistä jokaisesta ja siitä, että jokainen pelaaja ja jäsen on yhtä arvokas. Minä haluan kuunnella sinua. Jos sinulle tulee mitä tahansa asiaa, kysyttävää tai palautetta, niin tartu hihasta tai soita (alla on puhelinnumero). Tai jos haluaisit kesällä kentälle pelaamaan, mutta et vielä ole uskaltanut isolle kentälle tai pelikaveri puuttuu, niin otappa yhteyttä. Tehdään yhdessä meistä se seura, jossa sinun on hyvä olla ja johon muutkin haluavat kuulua.

Aurinkoista alkavaa kevättä ja nähdään Kultarannassa!

T: Roy
050 532 4835