JÄSENKIRJE 24/ 2018

Yleistä
Kenttä aukeaa aamuisin loppukauden ajan klo 08:00, eli 07:00 – 07:50 lähdöt on suljettu. Muutenkin on aina, varsinkin aamuisin, voimassa säävaraus.

Ladyt
Ladyjen päätöskilpailu pelataan sunnuntaina 30.9. teemalla ”kaikki voittaa”. Tuo mukanasi 10-20 euron arvoinen palkinto. Yhteislähtö klo 09:00, kisainfo klo 08:30. Kilpailu on tarkoitettu kaikentasoisille pelaajille. Pelaamisen lomassa tarjotaan pientä purtavaa ja päätteeksi munkkikahvit. Ei kilpailumaksua. Ilmoittautuminen viimeistään huomisen 25.9. kuluessa. Palkintojenjaon yhteydessä kauden Eclectic-kisan voittajien julistus.

Äijät
On aika lyödä pakettiin huikea kausi 2018 miesten osalta. Jatketaan viime vuotiseen malliin ja pelataan Par3-kentällä pariscramblenä. Kisaan voi ilmoittautua joko parina tai yksin, pääasia että tulet paikalle.
Kisassa ei ole tasoituksia, koska tämän kisan tärkein idea on kerätä äijät yhteen vielä kerran kauden lopussa ja pitää hauska lauantaipäivä mukavassa seurassa. Kuitenkin kolme parasta paria palkitaan.
Kisan hinta on 20 €/ pelaaja sisältäen kisan, pientä grilliruokaa kisan välissä ja vähän virvokkeita. Maksu käteisellä paikan päällä.
Ilmoittautuminen caddiemaster tai nexgolf.

Kilpailut
Viikkokisafinaali pelattiin tuulisissa olosuhteissa viime lauantaina. Tulostaso oli, etenkin sääolosuhteisiin nähden, varsin korkea. Kiitokset kaikille viikkokisoihin osallistuneille ja onnittelut sekä viikkokilpailuissa että finaalissa menestyneille.
Kultaranta Resort haluaa vielä tässä yhteydessä osoittaa erityiskiitoksensa tukijoilleen viikkokisojen ja finaalin mahdollistamisesta.

Jäsenkysely
Golfyhteisössämme on ollut tänä vuonna käytössä Pelaaja Ensin-palautekysely. Siitä saatava palaute antaa sekä seuralle että Resortille mahdollisuuden kehittää yhteisöämme sellaiseksi, että juuri Sinä pelaajana olet etusijalla ja saat parhaan mahdollisen kokemuksen.
Suurin osa on jo saanut kutsun jäsenkyselyyn ja haluammekin kiittää kaikkia vastanneita! Lopuille kutsu kyselyyn tulee huomenna tiistaina sähköpostiinne. Vastaukset käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietoja käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen, eikä niitä anneta eteenpäin muille osapuolille.

Aukioloajat
Ravintola ja caddiemaster palvelevat loppukauden seuraavasti:
24.-30.9.2018
ma-la klo 8:00-19:00
su klo 8:00-18:00
1.-21.10.2018
ma- su klo 8:00- 18:00

Mukavaa viikkoa!