JÄSENKIRJE 25/ 2018

Yleistä
Kenttä aukeaa aamuisin loppukauden ajan klo 08:00, eli 07:00 – 07:50 lähdöt on suljettu. Iltaisin kenttä suljetaan klo 18:00. Aukiololle on aina voimassa säävaraus.

Äijät
On aika lyödä pakettiin huikea kausi 2018 miesten osalta. Jatketaan viime vuotiseen malliin ja pelataan Par3-kentällä pariscramblenä. Kisaan voi ilmoittautua joko parina tai yksin, pääasia että tulet paikalle. Kisassa ei ole tasoituksia, koska tämän kisan tärkein idea on kerätä äijät yhteen vielä kerran kauden lopussa ja pitää hauska lauantaipäivä mukavassa seurassa. Kuitenkin kolme parasta paria palkitaan. Kisan hinta on 20 €/ pelaaja sisältäen kisan, pientä grilliruokaa kisan välissä ja vähän virvokkeita. Maksu käteisellä paikan päällä. Ilmoittautuminen caddiemaster tai nexgolf.

Kilpailut
Kauden päätöskilpailu pelataan sunnuntaina 21.10. Pelataan jäsenten toivomuksesta kolmihenkisin joukkuein ”cross country”, eli väylät on sekoitettu. Kisamaksu millä tahansa Kultarannan pelioikeudella vain 10€ sisältäen ruokailun kilpailun jälkeen! Ilmoittaudu yksin tai porukalla caddiemasterille tai nexgolfissa!

Syyskokous
Seuran sääntömääräinen syyskokous järjestetään Kultaranta Resortissa lauantaina 3.11. klo 17:30. Kokouskutsu ja esityslista tapahtumasivulla. Tule vaikuttamaan päätöksiin, ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Päätösjuhla
Kauden päättäjäiset Resortin Klubiravintolassa 3.11.2018 klo 19:00, eli heti syyskokouksen perään. Ohjelmassa kauden aikana menestyneiden palkitsemiset, ruokailu ja hauskanpitoa. Esiintyjänä Eveliina House Band. Illan menun on laatinut Kultarannan keittiöpäällikkö Julius Niinimaa. Resort on tullut mukavasti vastaan illallisen hinnoittelussa ja seura tukee osallistujia siten, että jäsenen illalliskortin omavastuuksi jää vain 20€ ja seuraan kuulumattoman avecinkin vain 30€. Nyt jos koskaan kannattaa tulla hakemaan jäsenmaksulleen vastinetta! Ilmoittautumiset lyytilinkistä https://www.lyyti.in/Seuran_paatosjuhla_6983

Aukioloajat
Ravintola ja caddiemaster palvelevat loppukauden päivittäin klo 8:00- 18:00.

Mukavaa viikkoa!