JÄSENTIEDOTE 20/2018

Yleistä
Maanantaina 3.9. kentän pelijärjestystä muutetaan siten, että kaikki normaalilähdöt tapahtuvat koko loppukauden ajan tiiltä 10.

Joitain jäsenmaksuja on yhä maksamatta. Oman tilanteesi voit tarkistaa nexgolfista. Kirjautumisen jälkeen valitse OMA NEXGOLF. Laskut valikko pitäisi tällöin olla näkymän vasemmassa ylänurkassa, josta se klikkaamalla aukeaa ja näkyviin tulevat avoimet (jos niitä on) ja maksetut laskut. Mikäli asiassa on jotain epäselvää, pyydän olemaan yhteydessä sähköpostiin [email protected]

Ladyt
Ladyjen Eclectic-kisa päättyy 31.8.
Kilpailussa on kaksi sarjaa, tasoitukseton ja tasoituksellinen. Sarjojen voittajat saavat valita mieleisensä hyväntekeväisyyskohteen, johon rahat lahjoitetaan. Voittajat julkistetaan 30.9.ladyjen päätöskisassa.
Jätä valmis eclectic-taulukkosi caddiemasterille 15.9. mennessä. Laske taulukkoon valmiiksi ihannekierroksesi lyöntitulos ja vähennä siitä 50 % omasta viimeisen kilpailupäivän (31.8.) slopestasi.
Esim: Jos slope on 20 ja siitä vähennetään 50%, on tulos 10, jolloin vähennetään 10 lyöntiä. Desimaalit pyöristetään lähimpään kokonaislukuun.
Tarvittaessa lisätietoja ja ohjeita Tiinalta.

Seniorit
Kauden toinen joukkuepelitapahtuma pelataan 30.8. klo 1200 alkaen. Tapahtumaan on varattu 5 lähtöä, eli 20 ensimmäistä ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Ilmoittautuminen suoraan seniorivastaavalle 29.8. mennessä sähköpostilla [email protected]. Pelattava joukkuepeli selviää pelipäivän infossa kello 1130.

Kilpailut
Ensi sunnuntaina 2.9. pelattavan Naisten Pankki Open pariscramblen ilmoittautuminen päättyy tänään!
Kilpailu on avoin kaikille golfaajille ikään, sukupuoleen ja tasoitukseen katsomatta. Parin osakilpailumaksu on 80 euroa, josta 50 euroa ohjataan Naisten Pankille.

Viikkokisaisäntänä on tällä viikolla Kuntec.

Kokonaisuudessaan kilpailukalenteri tuloksineen löytyy osoitteesta http://kultarantaresort.fi/golf/kilpailut/

Mukavaa viikkoa kaikille!