JÄSENTIEDOTE 21/ 2018

Yleistä
Tänään on kentän pelijärjestystä muutettu siten, että kaikki lähdöt tapahtuvat koko loppukauden ajan tiiltä 10. Kilpailut ja tapahtumat saattavat tuoda tähän muutoksia, joten kannattaa aina varmistua asiasta ennen kierrokselle lähtöä.

Kenttä suljetaan tämän kauden osalta sunnuntaina 21.10.

Joitain jäsenmaksuja on vieläkin maksamatta! Muistathan, että vaikka olisit pelioikeudeltasi lepäävä, on jäsenmaksu silti maksettava. Mikäli asiassa on jotain epäselvää, pyydän olemaan yhteydessä sähköpostiin
[email protected]

Seuran syyskokous ja päätösjuhla pidetään kumpainenkin lauantaina 3.11.2018. Kutsut ja lisätietoja tuonnempana, mutta kannattaa laittaa päivämäärä jo nyt kalenteriin.

Seniorit
Kauden viimeinen joukkuepelitapahtuma torstaina 13.9. klo 12:00 alkaen. Tapahtumaan on varattu 5 lähtöä, eli 20 ensimmäistä mahtuu mukaan. Ilmoittautuminen 12.9. mennessä suoraan seniorivastaavalle sähköpostilla [email protected]
Pelattava joukkuepeli selviää pelipäivän infossa klo 11:30.

Kilpailut
Eilen pelatussa Naisten Pankki Open pariscramblessa oli kenttä täynnä ja meidän jäsenistömme oli hienosti edustettuna! Kiitos vielä kerran kaikille osallistujille, saimme aikaan paljon hyvää – mm. vapaaehtoinen Beat the Pro kilpailu tuotti ylivoimaisen NP-kiertueen ennätyksen 610€!
Kilpailun voitti hienolla esityksellä pari Anne ja Juhani Vilander, totta kai meikäläisiä;)

Naantalin nelinpelimestaruudesta kilvoitellaan ensi sunnuntaina. Kyseessä on leikkimielinen golfkilpailu naantalilaisille ja myös kesäasukkaat hyväksytään. Pelimuotona on greensome kahden hengen arvotuin joukkuein, eli ilmoittaudutaan yksilöinä. Vielä on parisen päivää aikaa ilmoittautua!

Viikkokisaisäntänä on tällä viikolla Fennia. Kilpailu on tämän kauden viimeinen ja sen jälkeen tiedetään 22.9. pelattavaan finaaliin selvinneet.

Kokonaisuudessaan kilpailukalenteri löytyy osoitteesta http://kultarantaresort.fi/golf/kilpailut/

Mukavaa viikkoa!