JÄSENTIEDOTE 10/ 2018

Kenttä
Kenttää kastellaan säännöllisesti, mutta kastelusta huolimatta paikoitellen on kuivaa. Yleisesti ottaen kenttä on kuitenkin erinomaisessa kunnossa ja greenit tasalaatuiset – eivät hirmunopeat – mutta laadukkaat.
Koska on kuivaa, ovat greenit myös aika kovia ja joskus voi näyttää siltä, ettei alastulojälkeä tule lainkaan. Kannattaa kuitenkin katsoa tarkkaan ja paikata mieluummin pari-kolme pientäkin koloa kuin ei ollenkaan.

Kilpailut
Viikkokisat jatkuvat. Tämän viikon isäntänä toimii Laitila Coating, ensi viikolla Lassila&Tikanoja.

Liigakierros 2018 on sekin pyörähtänyt käyntiin ja se pelataan osana valtakunnallisia tapahtumia, joilla haetaan Suomen joukkueeseen amatööripelaajaa World Amateur Golfers Invitational-finaaliin Malesiaan. Jaossa on myös viikkopalkintoja. Pelipäivät maanantaista torstaihin 4.6 – 26.7 välisenä aikana. Ilmoittautua voi caddiemasterille ja lähteä suoraan pelaamaan vaikka monta kertaa saman viikon aikana. Kilpailun hinta on 6 euroa/kierros + GF. Lisätietoja https://www.golfliiga.fi/viikon-liigakierros/

Ensi lauantaina 9.6. pelataan kaikille avoin järjestyksessään jo yhdeksäs liikuntaneuvos Risto Luukkasen järjestämä Marski-Cup. Yhteislähtö klo 09:00. Kilpailuinfo klo 08:30. Vielä ehtii mukaan.

Sunnuntaina 10.6. pelataan Ford Vignale-tourin osakilpailu johon on vielä muutama paikka jäljellä. Kyseessä on parikisa ja se on tarkoitettu kaikille amatööripelaajille. Lisätietoja www.fordvignalegolf.fi

Kokonaisuudessaan kilpailukalenteri on nähtävissä osoitteessa http://kultarantaresort.fi/golf/kilpailut/

Klubimatkat
Teemme heinäkuussa kaksi klubimatkaa. 3.7. Tapiola Golf ja 25.7. Hanko Golf. Kummankin matkan hinta on 60€ sisältäen matkan, greenfeen, leikkimielisen kilpailun tulospalveluineen sekä ruokailun pelikierroksen jälkeen. Bussi lähtee kumpanakin päivänä Kultaranta Resortista klo 07:00. Ilmoittautumiset:
3.7. Tapiola Golf https://www.lyyti.in/Klubimatka_Tapiola_Golfiin_4158
25.7. Hanko Golf https://www.lyyti.in/Klubimatka_Hanko_Golfiin_0900

Ladyt
Vierailu Naantalin apteekkiin 13.6 klo 19:10.
Tietoa aurinkotuotteista, nesteytysjuomista, meikeistä, pientä purtavaa, arvonta, käsien kuorintaa. Ilmoittaudu KGCN Ladyt Facebook- ryhmän kautta tai sähköpostilla [email protected]

Nyt voit kerätä koko kesän ajan ihannekierrostasi Eclectic-kisassa. Kauden kokonaistulos muodostuu kauden parhaasta tuloksestasi kultakin kentän reiältä. Ilmoittaudu caddiemasterille ja saat oman tulostaulukon. Tasoituksellinen ja tasoitukseton sarja. Maksu käteisellä 10e/sarja. Osallistumismaksut voittaja luovuttaa hyväntekeväisyyteen.

Ladyilla on oma KGCN Ladyt Facebook- ryhmä, jossa tiedotamme ajankohtaisista asioista kuten kilpailuista ja tapahtumista. Sivuilla voivat kaikki ryhmän jäsenet mm. myydä pelivälineitä, hankkia peliseuraa tai muuten vain laittaa hauskoja kuvia pelifiiliksistä. Kaikki ladyt ovat lämpimästi tervetulleita ryhmään!
Aurinkoisin terveisin ladykapteeni Tiina Rinne-Kylänpää
p.040 9000 866, [email protected]

Seniorit
Ensimmäinen tämän kauden senioritapaaminen on maanantaina 11.6. Tilaisuus alkaa esitelmällä klo 12:00, jonka jälkeen keittolounas. Aikalähdöt kentälle on varattu klo 14:00 alkaen. Tilaisuus on osallistujille maksuton. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä https://www.lyyti.fi/reg/Senioritreffit_7502

Pron palsta
Kesä on alkanut vauhdilla! Huikeat kelit ovat saaneet teidät kaikki hienosti liikkeelle niin pelaamaan, kuin myös käyttämään opetuspalveluja. Suuret kiitokset siitä!

Golfpron ammatin kausiluonteisuus toki tuo myös haasteita, kesät mennään kovaa vauhtia yrittäen auttaa juuri Sinua kehittymään ja ennen kaikkea nauttimaan tästä hienosta pelistä! Talvella sitten odotellaan kuumeisesti kauden ja töiden alkua!

Yksi periaatteistani opetustyössä on, etten asiakkaan minulta varaamalla (ja maksamalla) ajalla käytä puhelinta!
Paras tapa saada minut kiinni ja vastaamaan kysymyksiin, on laittaa WhatsApp-viesti tai sähköpostia. Niihin pyrin vastaamaan heti tunnin päätyttyä!
Totta kai pyrin soittamaan takaisin kun näen, että puheluita on päivän aikana tullut, mutta usein työpäivät venyvät iltamyöhään, jonka jälkeen en halua enää teitä häiritä!

Hyviä pelejä kaikille ja seuratkaa sivuille ilmestyviä kursseja ym.
-pro Ville-

Hartaus- ja lauluhetki
Kesän ensimmäinen hartaus- ja lauluhetki järjestetään Kultarannan kappelissa tiistaina 12.6. klo 18:00. Mukana mm. Erkki Liikanen ja Risto Miettinen. Lämpimästi tervetuloa!

Ravintola tiedottaa
Heineken House on avattu.
Aukioloajat:
ma-pe 14:00 – 22:00
la 12:00 – 22:00
su 12:00 – 21:00.

Torstaina 7.6. Heineken Housessa Swing it-ilta. Esiintyjinä Visa Luttinen ja Pasi Piispanen. Ohjelma alkaa klo 19:00.

Klubiravintolasta jäsenkortti esittämällä loistavia etuja:
1.6.–12.8.2018 Kultarannan runsas aamiainen 10€ (norm. 15 €). Aamiainen on tarjolla päivittäin klo 08:00 – 10:00.
4.-17.6.2018 kaikista bistrolistan tuotteista – 20% alennus ja Jacob’s Creek puna- tai valkoviini 19 €/ plo 0,75 l (norm. 29 €/plo)

Koko kauden puna- tai valkoviini piccolo plo 16,7-24 cl 7,90 €/plo (norm. 8,90 €/ plo)

Mikäli sinulla ei vielä ole jäsenkorttia tai se on kadonnut, saat sellaisen caddiemasterilta.