JÄSENTIEDOTE 9/ 2018

Kenttä
Sää suosii edelleen, mutta kentän kunnon kannalta saisi taivaalta tulla pikkuhiljaa jo vähän vettäkin. Mieluiten tietysti yöllä;)
Hyvässä kunnossa kenttä kuitenkin on ja oikein houkuttelee pelaamaan. Greenitkin on saatu Rintalan Villenkin (PRO) mielestä nyt jyrättyä tarpeeksi nopeiksi:D

Etuysin puolella tarkkaavaisimmat ovat huomanneet väylillä uusia oransseja merkkejä. Nämä ovat ns. harjoitustiit, joiden tarkoituksena on madaltaa kynnystä pelata ”isolla kentällä”. Hieman lyhyemmillä väylillä onnistuminen on helpompaa ja kannustaa aloittelevia pelaajia tutustumaan ison kentän saloihin silti tarvitsematta pelätä olevansa liian hidas. Kannattaa rohkeasti kysyä caddiemasterilta aikoja jolloin oransseilta voisi pelata. Ja me kokeneemmat tietenkin huomioimme kohteliaasti isompitasoitukselliset pelaajat, eikö vain?
Ruuhkaisimpina aikoina suosittelemme aloitteleville kuitenkin harjoituskenttää.

Kilpailut
Huomenna tiistaina pelataan kentällämme M75 Tourin osakilpailu. Kilpailijat lähtevät matkaan ykköstiiltä klo 08:00. Muille kenttä aukeaa klo 11:00.

Resortin viikkokisat alkoivat viime viikolla ja jatkuvat koko kesän huipentuen syksyn finaaliin, johon selviää kunkin viikon viisi parasta. Kolme parasta palkitaan joka viikko tavara- tai lahjakorttipalkinnoin.
Tulokset viime viikolta: https://kgcn.nexgolf.fi/kgcn/tournaments.nxg?r=1413
Tämän viikon isäntänä toimii Veho, ensi viikolla Laitila Coating.
Huom! Viikkokisan tasoituspäivitykset tehdään aina vasta kunkin kisaviikon päätyttyä, käytännössä maanantai aamuisin. Ei siis kannata ihmetellä jos tasoitusmuutos ei ole heti päivittynyt rekisteriin.

GoGolf-kiertueet rantautuvat Kultarantaan ensi viikonloppuna! Perjantaina pelataan After Work- ja lauantaina Guide Tourin kilpailut! Ilmoittautuminen ja lisätietoja https://www.gogolf.fi/kiertueet

Juhannusscramble on täynnä ja jonotuslistallakin on jo joukkueita. Peruuntuneet paikat menevät suoraan jonotuslistan järjestyksen mukaan.

Kokonaisuudessaan kilpailukalenteri on nähtävissä osoitteessa http://kultarantaresort.fi/golf/kilpailut/

Seniorit
Ensimmäinen tämän kauden senioritapaaminen on maanantaina 11.6. Tilaisuus alkaa esitelmällä klo 12:00, jonka jälkeen keittolounas. Aikalähdöt kentälle on varattu klo 14:00 alkaen. Tilaisuus on osallistujille maksuton. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä https://www.lyyti.fi/reg/Senioritreffit_7502

Golfviikko
Ilmainen golfiin tutustuminen Kultaranta Golfin harjoitusalueella ma 11.6. – su 17.6.2018 päivittäin klo 11:00 – 13:00. Kaikki alle 18-vuotiaat ovat tervetulleita kokeilemaan golfia Kultaranta Resortin harjoitusalueelle.
Rangella järjestetään ohjattua lyöntiharjoittelua, minigolf-areenalla puttiharjoittelua ja monipelikentällä on mahdollisuus frisbee- ja futisgolfin kokeiluun. Tarvittavat välineet löytyvät paikan päältä, eikä ennakkoilmoittautumistakaan tarvita, vaan voi vain tulla paikalle. Myös lasten ja nuorten vanhemmat ovat tervetulleita.
Päivittäin mehu-/ kahvitarjoilu.
Lisätietoja: Ville Rintala 045 155 0506 [email protected]

Rangekatos
Asfaltointityöt menivät viime viikolla ns. vihkoon, kun urakoitsijalle ei sopinutkaan. Uusi yritys on ensi perjantaina 1.6. jolloin range on suljettu klo 16:00 asti. Toivottavasti tällä kertaa onnistuu…
Pahoittelut häiriöstä!

Ja nyt kentälle…

Kultaranta Golf Club Naantali ry.
Särkänsalmentie 178
21100 Naantali

Golfia saariston portilla


[email protected]