JÄSENTIEDOTE 7/ 2018

Sää hellii ja kenttä on mitä parhaimmassa kunnossa. Nyt viimeistään kannattaa kaivaa ne välineet varastosta ja lähteä nauttimaan. Ei sitä tiedä kauanko tätä kesää kestää;)

Kilpailut
Kauden avauskilpailu järjestettiin sunnuntaina 6.5. texas-scramble joukkuekilpailuna. Voittajaksi tässä täyden kentän kovatasoisessa kilpailussa tuloksella 56 nettolyöntiä selvisi joukkue, jossa pelasivat
Saara Vähäkylä, Ferri Pakula, Ville Vähäkylä ja Jussi-Pekka Mäki. Onnittelut voittajille ja suurkiitos kaikille osallistujille.

Ladyt pelasivat äitienpäivänä aurinkoisessa säässä yhdeksän reiän bestball-kilpailun ja nautiskelivat kilpailun päätteeksi kuohuvasta kera kakkutarjoilun. Ladyjen toiminnasta lisätietoja saat Tiina Rinne-Kylänpäältä, [email protected]

Resortin viikkokisat alkavat ensi maanantaina 21.5. ja jatkuvat tuttuun tapaan koko kesän huipentuen syksyn finaaliin, johon selviää kunkin viikon viisi parasta. Niin ikään totutusti kunkin viikon kolme parasta palkitaan tavara- tai lahjakorttipalkinnoin. Ensimmäisen viikon sponsorina toimii Buster.

Sekä reikäpeli että tasoituksellinen reikäpeli pelataan tälläkin kaudella cup-muotoisina 4.6. alkaen.

Juhannusaattona pelataan perinteinen juhannusscramble, johon mukaan otetaan 36 paria ilmoittautumisjärjestyksessä.

Jo ennen edellä mainittuja on kuitenkin useita kaikille avoimia kisoja, joista mainittakoon mm. VS-Pesis open, Marski Cup, sekä GoGolfin After Work ja Guide Tour-kilpailut.

Kokonaisuudessaan kilpailukalenteri on nähtävissä osoitteessa http://kultarantaresort.fi/golf/kilpailut/

Klubimatkat
Matkoja järjestetään tänäkin kesänä kaksi.
3.7. vierailemme Tapiola Golfissa ja 25.7. Hanko Golfissa. Ilmoittautumisohjeet ja tarkemmat aikataulut tuonnempana.

Golfkoulu
Järjestetään ma 4.6. – to 7.6.2018, päivittäin klo 9:00 – 14:00
Kouluun ovat tervetulleita kaikki golfista kiinnostuneet 6-16- vuotiaat lapset ja nuoret. Greencard korttia ei tarvitse olla, mutta voit tulla kouluun vaikka olisit jo kovakin pelimies- tai nainen. Järjestämme kaikille tasoon sopivaa tekemistä koulun ajaksi.
Golfkoulun hinta on ainoastaan 149€/ osallistuja sisältäen opetuksen päivittäin, lounaan ja välipalan, tarvittaessa myös välineet ja varusteet.
Lisätietoja: Ville Rintala 045 155 0506 tai [email protected]

Golfviikko
Ilmainen golfviikko Kultaranta Golfin harjoitusalueella ma 11.6. – su 17.6.2018 päivittäin klo 11.00-13.00.
Kaikki alle 18-vuotiaat ovat tervetulleita kokeilemaan golfia Kultaranta Resortin harjoitusalueelle ilmaiseen tapahtumaan.
Rangella ohjattua lyöntiharjoittelua, minigolf-areenalla puttiharjoittelua ja monipelikentällä myös mahdollisuus frisbee- ja futisgolfin kokeiluun.
Tarvittavat välineet löytyvät paikan päältä, eikä ilmoittautua tarvitse, vaan voi vain tulla paikalle. Myös lasten ja nuorten vanhemmat ovet tervetulleita.
Päivittäin mehu-/ kahvi- ja pullatarjoilu.

Lisätietoja: Ville Rintala 045 155 0506 tai [email protected]

Facebook-ryhmä
Kaikille jäsenille yhteinen facebook-ryhmä nimellä KGCN ry. on perustettu. Liity ryhmään osoitteessa https://www.facebook.com/groups/200878414025004/

Jäsenedut
Muistutetaan, että uusjäsenhankinnasta Kultaranta Resort palkitsee suosittelijan 50€ arvokortilla, joka käy kaikkiin resortin palveluihin. Edellytyksenä on, että jäsenhakemuksessa on mainittu suosittelijan nimi ja että uusi jäsen hankkii myös jonkin pelioikeusvaihtoehdoista.
Tutustu kaikkiin jäsenetuihin osoitteessa https://kgcn.fi/jasenyys/jasenedut/

Jäsenmaksu
Vieläkin on jäsenmaksuja maksamatta! Ensimmäinen eräpäivä oli jo maaliskuussa ja kaksi huomautuslaskuakin on asianomaisille lähetetty. Olethan ystävällinen ja hoidat asian kuntoon. Mikäli olet päättänyt jättää jäsenmaksun maksamatta eli eroat seurastamme, ilmoitathan siitä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]
Jos maksamisessa ja/tai nexgolfiin kirjautumisessa on ongelmia, olethan siitäkin yhteydessä em. sähköpostiin.

Kentän hoito
Pääsääntöisesti pelaajat huolehtivat kentästämme hyvin, mutta poikkeuksiakin on. Muistathan osaltasi korjata lyönti- ja alastulojäljet, niin kenttä pysyy hyvässä kunnossa koko kauden ajan. Hyvä kentän kunto, joka jo nyt on saanut lukuisia kehuja vieraspelaajilta, on meidän kaikkien yhteinen etu!

Ei muuta kuin nyt siis kaikki vain ylös, ulos ja golfaamaan!