JÄSENTIEDOTE 6/2018

Talkoot saatiin pidettyä ja vielä kerran kiitokset talkooväelle. Nautimme toistemme seurasta ja saimme paljon hyödyllistä aikaiseksi. Vatsamme täytti Juliuksen erinomaisen hyvä keitto ja pääsivätpä halukkaat vielä pelaamaankin.
Kummatkin kentät ovat nyt siis virallisesti auki. Avauslyönnit suorittivat lauantaina koruttoman juhlallisesti kapteenistomme Jussi Suontila ja Tiina Rinne-Kylänpää.

Kenttä
Kenttä on talvehtinut hyvin ja se on ajankohtaan nähden hyvässä kunnossa. Kosteus on haihtunut hyvin, eikä kenttä näin ollen ole kovinkaan märkä. Saadun palautteen mukaan greenit ovat jopa yllättävän hyvät jo nyt.

Kilpailut ja tapahtumat
Kauden avauskilpailu järjestetään lauantaina 6.5. texas-scramble joukkuekilpailuna. Jos et saa kokoon täyttä joukkuetta, tiedustele irtopaikkoja.

Juniorivalmennus
Junnujen viikkoharjoitukset, joissa Villen apuna toimivat viime vuotiseen tapaan Sanna ja Anssi, alkavat toukokuussa. Harjoituksissa kehitetään nuorten liikunnallisia taitoja golfin keinoin. Harjoitusvuorot 17.5. – 16.9.2018 seuraavasti:
Torstaisin klo 18:00 – 19:00
Sunnuntaisin klo 16:00 – 17:30
Hinta koko harjoituskaudesta on vain 150€/ juniori. Sisaralennus 50€.
Sitovat ilmoittautumiset 14.5. mennessä osoitteeseen [email protected]

Opetus- ja kurssit
Kurssikalenteri on julkaistu osoitteessa http://kultarantaresort.fi/golf/kultaranta-golf-school/
Ilmoittaudu mukaan ja kehitä peliäsi!
Green Card-kurssiltamme pääsee seuran jäseneksi ilman liittymismaksua ja kurssilaisille on tarjolla edullisia pelipakettitarjouksia.

Facebook-ryhmä
Kaikille jäsenille yhteinen facebook-ryhmä nimellä KGCN ry. on perustettu. Tarkoituksena on keskustella kaikesta golfiin -, mutta etenkin seuraamme ja myös Kultaranta Resortiin liittyvistä asioista. Käytetään ryhmää myös epävirallisesti tiedotukseen, jäsenkirjeiden ja kotisivujen sekä nexgolfin ollessa kuitenkin yhä tiedottamisen pääkanavat. Liity ryhmään osoitteessa https://www.facebook.com/groups/200878414025004/

Jäsenedut
Muistutetaan, että uusjäsenhankinnasta Kultaranta Resort palkitsee suosittelijan 50€ arvokortilla, joka käy kaikkiin resortin palveluihin. Edellytyksenä on, että jäsenhakemuksessa on mainittu suosittelijan nimi. Tutustu kaikkiin jäsenetuihin osoitteessa https://kgcn.fi/jasenyys/jasenedut/

Jäsenmaksu
Vielä on jäsenmaksuja maksamatta. Mikäli näin on sinun kohdallasi, hoidathan asian kuntoon. Jos maksamisessa tai nexgolfiin kirjautumisessa on ongelmia, olethan yhteydessä.

Resortin Klubiravintola
Tiedote aukioloajoista sekä uusi bistromenu tämän kirjeen liitteinä.

Nautinnollisia pelihetkiä ja Hauskaa Wappua!

Kultaranta Golf Club Naantali ry.
Särkänsalmentie 178
21100 Naantali

Golfia saariston portilla


[email protected]

Jäsenkirje on luettavissa myös osoitteessa https://kgcn.fi/category/yleinen/