JÄSENTIEDOTE 3/2018

Yleistä
Kauden suunnittelu on täydessä vauhdissa ja monilta osin suunnitelmat ovat enää toteuttamista vaille. Avoimiakin asioita toki on, mutta hyvässä vauhdissa olemme. Jäsenistöltä pyydän aktivoitumista jäsen- ja pelioikeusmaksuasioissa. Vaikka ulos katsoessa ei golf ensimmäisenä mieleen tulisikaan, on pelikauden alkuun enää runsas kuukausi!
Kenttämestari Mika Tahvanaisen mukaan kenttä on talvehtinut hyvin, mutta nyt menossa oleva poikkeuksellisen myöhäinen kylmä jakso voi vielä aiheuttaa lisähaasteita.
Alustavan suunnitelman mukaan pääkenttä avataan lauantaina 28.4.2018 ja monipelikenttä viikkoa aiemmin, eli lauantaina 21.4.2018.

Rangekatos
Rangelle rakennetaan kevään aikana kuusipaikkainen lyöntikatos. Seura on osallistunut aktiivisesti katoksen suunnitteluun ja tukee hanketta myös taloudellisesti.

Kevätkokous ja -info
Kevätkokous ja kevään infotilaisuus järjestetään Kultarannassa keskiviikkona 25.4. klo 18:00 alkaen. Sitovat ilmoittautumiset kokouskutsussa olevan linkin kautta.
Proshopin avajaistilaisuus tarjouksineen samana päivänä klo 17:00. Tervetuloa tekemään edullisia hankintoja.

Kilpailukalenteri
Kilpailukalenteri on seuran (ja resortin avointen) kilpailujen osalta pientä viilausta vaille valmis ja se on nähtävissä kotisivullamme osoitteessa https://kgcn.fi/kilpailukalenteri/
Oikeudet muutoksiin pidätetään

Klubitoimikunta
Lady-, juniori- ja seniorivastaavat ovat valmistelleet omien ryhmiensä tapahtumat ja ne päivitetään ensi tilassa kotisivuillemme kunkin ryhmän oman otsikon alle. Ladyjen ohjelma siellä jo onkin.

Ensimmäinen klubimatkakin on jo sovittu ja se suuntautuu Tapiolan Golfkeskukseen lauantaina 3.7.2018. Hinta tulee olemaan noin 60€/ henkilö sisältäen matkan, greenfeen ja lounaan. Tarkka aikataulu ja ilmoittautumisohjeet toimitetaan myöhemmin.

Opetus- ja kurssit
Suurin osa opetuskursseista on julkaistu ja ne ovat nähtävissä osoitteessa http://kultarantaresort.fi/golf/kultaranta-golf-school/ josta onnistuu myös ilmoittautuminen.

21.4.2018 järjestetään alueen seuratuomarikurssi Aurinkogolfissa. Kutsu ja tarkempi ohjelma tämän kirjeen liitteenä. Kurssille ovat tervetulleita kaikki jotka haluavat osata säännöt hieman paremmin, eikä se velvoita mihinkään. Seura maksaa osallistumismaksun. Ilmoittautumiset 8.4.2018 mennessä osoitteeseen [email protected]

Jäsenmaksut
Laskut on luotu nexgolfiin 20.2.2018 ja eräpäivä oli 7.3.2018. Maksamattomista laskuista on lähetetty muistutukset. Muutamissa tapauksissa maksettu lasku ei ole rekisteröitynyt järjestelmään ja maksumuistutus on lähetetty turhaan. Pahoittelut tästä. Jos kuitenkin jäsenmaksusi on yhä maksamatta, hoidathan asian pikaisesti kuntoon, kiitos.

Jäsenedut
Kultaranta Resort on tehnyt sopimuksen Proshopin hoitamisesta turkulaisen Sport Servicen kanssa.
Myös seura on sopinut Sport Servicen kanssa mm. meille suunnatuista erikoistarjouksista, välinevalmistajien demopäivistä jne. Samasta paikasta saamme edullisesti myös kaiken välinehuollon, kuten grippien vaihdot yms.

Suurimpana uutuutena on logotuotteiden tilaaminen, joka jo nyt onnistuu suoraan linkistä http://sportservice-proshop.fi/kultaranta-golf/
Asusteet voi ennen tilaamista sovittaa joko Kultarannan proshopissa (kunhan se aukeaa) tai Sport Servicessä, Viilarinkatu 1, 21280 Turku.
Asustetilauslinkki löytyy myös kotisivujemme jäsenetuosiosta.

Muutamia muitakin pieniä muutoksia jäsenetuihin on tullut ja kokonaisuudessaan ne ovat nähtävissä osoitteessa https://kgcn.fi/jasenyys/jasenedut/

Bägikaapit
Neljä kappaletta kaappeja on vielä tälle kaudelle vapaana. Hinta kaudesta 60€/kaappi. Varaukset [email protected] Nopein käsi voittaa

Kausipelioikeudet
Juuri sinulle sopivan kausipelioikeuden lunastat helpoiten lyytistä https://www.lyyti.fi/reg/kausipelioikeudet2018

Ennen oman kenttämme aukeamista voi piipahtaa vaikkapa täällä www.golfiapietarissa.fi/

Hyvää kevättä ja pelikauden odottelua!

Kultaranta Golf Club Naantali ry.
Särkänsalmentie 178
21100 Naantali

Golfia saariston portilla


[email protected]