JÄSENTIEDOTE 25/2017

Kauden päätöskilpailu Cross Country la 21.10.
Cross Country on taatusti erilainen tapa pelata kotikenttämme. Kilpailun väyläkartan ja -infon löydät seuran kotisivuilta www.kgcn.fi. Kisa pelataan 3 hengen joukkueilla ”mulligan” lyöntipelinä sekoitetuilla väylillä.

Säännöt lyhykäisyydessään: Jokainen pelaaja saa oman tasoituksen verran ”mulliganeja” (miehet 0,5 ja naiset 0,75 omasta slopesta) kierroksen aikana ja ne voi käyttää missä kohtaan kierrosta vaan. Joukkueen lyöntimäärä lasketaan yhteen josta selviää voittajajoukkue.

Kilpailumaksu 15 € sisältää tulospalvelun ja lounaan kilpailun jälkeen.

Kentät ja range
Runsaista sateista huolimatta kentät ja range pidetään kenttämestari Mika Tahvanaisen mukaan auki sunnuntaihin 22.10. saakka. Ensi viikoksi luvataan lämpimämpää säätä, joten hyviä pelipäiviä on vielä luvassa. Kentillä tehdään talvehtimiseen liittyviä toimenpiteitä. Holkituksia on tehty tiipaikoille ja foreille. Griinit holkitetaan vasta kauden päätyttyä. Pääkenttä, monipelikenttä ja range suljetaan siis sunnuntaina 22.10. Tämän jälkeen kenttähenkilökunta on viikon töissä ja tekee loput hoitotoimenpiteet talvea varten.

Kauden päätösjuhla ja syyskokous lauantaina 18.11.
Kauden päätösjuhlaa vietetään lauantaina 18.11. kello 19.00 alkaen. Myös avecit ovat tervetulleita. Illalliskortin hinta on 35 euroa jäsenelle ja 55 euroa avecille.

Tilaisuuden ohjelmassa on leppoisan yhdessäolon lisäksi kolmen ruokalajin illallinen sekä vuoden 2017 menestyneiden ja ansioituneiden jäsenten palkitseminen. Viime vuonna juhla varattiin täyteen, joten toimi nopeasti. Ilmoittautua voit tästä linkistä.

Musiikista vastaa 4H ravintolassa kesällä työskennellyt Eveliina Aurora & House Band.

Seuran syyskokous pidetään seminaarisalissa ennen päätösjuhlaa klo 18.00.

Show & dinner pe 1.12.
Kultaranta Resort järjestää perjantaina 1.12. Show & dinner illan. Lisätietoa saat Resortin myynnistä.

Pikkujoulut Resortissa
Resortin valikoimasta löytyy runsaasti vaihtoehtoja yritysten ja muiden ryhmien pikkujouluiksi. Kysy lisää myynnistä, puh. 075 326 6000 tai [email protected].

Olen saanut usealta jäseneltä palautetta että nämä jäsentiedotteet menevät roskapostiin. Erityisesti Gmail tulkitsee samasta osoitteesta säännöllisesti lähetetyt viestit roskapostiksi. Tarkista siis myös roskapostisi ja tee tarvittavat muutokset etteivät osoitteesta [email protected] saapuvat viestit mene roskaposteihin. Löydät tiedotteet myös seuran sivuilta www.kgcn.fi.
Terveisin

KARI HIETARINTA
Kari Hietarinta
KGCN toiminnanjohtaja
[email protected]