KENTTIEN, RANGEN JA CADDIEMASTERIN AVAUS- JA AUKIOLOAIKOJA HUHTIKUUSSA

KENTTIEN, RANGEN JA CADDIEMASTERIN AVAUS- JA AUKIOLOAIKOJA HUHTIKUUSSA
Range
Driving range on viimeisen vajaan viikon aikana kuivunut ennakoitua nopeammin, joten range aukeaa aiemmasta ilmoituksesta poiketen jo ke 6.4. Lyöminen rangella suoritetaan lyöntimatolta ja pallojen keruu tapahtuu ensimmäisessä vaiheessa ”itsekeruu” –periaatteella. Palloautomaatti otetaan käyttöön heti kun olosuhteet sallivat, mutta viimeistään perjantaina 22.4. klo 12.00.
Minigolf Areena
Lähipeliä voit käydä harjoittelemassa Minigolf Areenalla ke 6.4. klo 12.00 lähtien. Keinopinnotteinen, 9-reikäinen pelialue on jäsenten vapaasti käytettävissä veloituksetta tässä vaiheessa 31.5.2016 asti.
Par 3 –kenttä
Kenttä avataan (säävarauksella) pe 8.4. klo 12.00 niille KGCN:n jäsenille, jotka ovat maksaneet vuoden 2016 jäsenmaksun ja lunastaneet jonkin tarjolla olevista pelioikeuksista alkavalle kaudelle. Kentällä on käytössä palloränni. Kaikkien pelaajien tulee kirjata lähtönsä kentän 1.teellä postilaatikossa olevaan vihkoon. Tällöin myös golfliiton vakuutus on voimassa pelikierroksen aikana. Mikäli vielä tulee yöpakkasia ja kenttä on sen johdosta aamulla kuurassa, on pelaaminen ehdottomasti kielletty. Kentän uudelleenavaamisesta päättää kenttämestari. HUOM! Kentän 1. väylän avauspaikka on muutettu turvallisuuden takia toistaiseksi alemmalle teepaikalle.
Caddiemaster
Kultaranta Resortin Klubitalon vastaanotto avataan pe 22.4. klo 8.00, jonka jälkeen se on avoinna joka päivä toistaiseksi klo 8.00 – 18.00.* Ennen kyseistä ajankohtaa Kultaranta Resortin myyntipalvelu palvelee arkisin klo 9.00 – 15.00 numerossa 075 326 6000 tai myyntipalvelu@kultarantaresort.fi.
Pääkenttä
Avataan (säävarauksella) aiemman ilmoituksen mukaisesti perjantaina 22.4. klo 12.00.
* Vastaanoton aukioloaika korjattu pe 8.4..
Oikeudet mahdollisiin muutoksiin koskien aukioloaikoja ja/tai muita palveluita pidätetään.