Seniorit

SENIORITOIMINTA KAUDELLA 2022

Kultaranta Golf Club Naantali ry:n seniorijäsenille (kuluvana vuonna 50-v täyttäville ja sitä vanhemmille) pyritään tarjoamaan kohderyhmälle sopivia ja heitä toivottavasti kiinnostavia golfiin tai muuhun virkistykseen tai yhdessä oloon liittyviä tapahtumia. Seuran senioritoiminta on tälle kaudelle organisoitu uudestaan ja toiminnan vastuuhenkilön tukena toimii seinoritoimikunta. Toiminnan vastuuhenkilö on Petri Peippo (p. 040 523 6736, petri.peippo1@gmail.com) ja toimikuntaan kuuluvat vastuuhenkilön lisäksi Björn Falck, Jan Rokama, Erkki Laine, Reijo Kirjonen ja Tiina Rinne-Kylänpää.

Senioritoiminnasta tiedotetaan kgcn.fi -sivuston senioriosuudessa (https://kgcn.fi/seniorit/), sähköposteilla, seuran infokirjeiden välityksellä ja seuran FB-sivujen kautta. Pääosaan tapahtumista ilmoittaudutaan NexGolf-sovelluksen kautta, missä on myös tapahtumien kuvaukset ja toimintaohjeet. Mikäli jokin asia askarruttaa mieltänne voitte luonnollisesti aina olla yhteydessä toimikunnan jäseniin tai vastaavaan törmätessänne heihin kentällä tai sen ulkopuolella (kyllä, osa meistä käy silloin tällöin myös outissa…).

Tarjonnassa on pidetty mukana aikaisempien vuosien suosittuja tapoja (senioritreffit, kenttävierailut), mutta mukaan on tuotu myös uutta, jolla pyritään huomioimaan paremmin esimerkiksi vielä työelämässä olevat seniorijäsenemme (ilta- ja viikonlopputapahtumat). Laajennamme tapahtumia myös golfin ulkopuolelle ja tarjoamme mm. kesäkuussa mahdollisuuden lähteä porukalla Naantalin Musiikkijuhlille.

Toimintamme alkaa huhtikuussa ja kestää syyskuulle saakka. Tapahtumakalenterimme elää, joten käykää säännöllisesti NexGolfista katsomasta tapahtumia tai seuratkaa muuta tiedotusta.

Tapahtumat 2022

Huhtikuu

to 21.4. klo 17:30 KGCN sääntömääräinen kevätkokous ja heti perään kauden aloitusinfo klubitalon seminaarisalissa

Toukokuu

to 5.5. klo 12:00-14:00 Senioritreenit pro Ville Rintalan johdolla

to 5.5. klo 16:00-18:00 Senioritreenit pro Ville Rintalan johdolla

pe 20.5. klo 14:00 Kenttävierailu Aura Golf (28 paikkaa)

Seniorien formulakisa Resortin viikkokisojen yhteydessä

Kesäkuu

ma 13.6. klo 12:00 Senioritreffit Kultarannassa

ti 14.6. klo 19:00 Vierailu Naantalin Musiikkijuhlat Summertime – Naantalin Musiikkijuhlat

Seniorien formulakisa Resortin viikkokisojen yhteydessä

Heinäkuu

ma 4.7. klo 16:00 Senioritreffit Kultarannassa

Seniorien formulakisa Resortin viikkokisojen yhteydessä

Elokuu

la 13.8. klo 15:00 Senioritreffit Kultarannassa

Seniorien formulakisa Resortin viikkokisojen yhteydessä

Syyskuu

Kenttävierailu

 

Tervetuloa mukaan KGCN senioritoimintaan!

Petri Peippo, 040 5236736, petri.peippo1@gmail.com

Golfia saariston portilla