JÄSENKIRJE 5/ 2019

Kisakausi on käynnistetty!
Takatalvi meinasi tehdä kiusaa avauskilpailussa, mutta lähes 70 pelaajaa uhmasi sääennustetta ja loppujen lopuksi saimme pelata jopa aurinkoisessa, vaikkakin hieman koleahkossa säässä. Kiitos kaikille osallistujille!

Myös Naisten Pankki hyväntekeväisyyskilpailu saatiin vietyä läpi hyvissä olosuhteissa. Järjestäjä kiitteli osallistujia vuolaasti panoksestaan hyvän asian puolesta.

Seuraavina vuorossa ovat perjantaina 17.5. pelattava kaikille avoin VS Pesis Suomen paras pesiksen golfpelaaja 2019kultaranta sekä lauantaina 18.5. perinteinen ”Pekan pysti”, jonka palkintojen jako ja jälkipelit järjestetään Heineken Housessa. HH:ssa nautitaan myös kilpailuhintaan kuuluva kisapizza! Seura sponsoroi kilpailuun osallistuvia jäseniä siten, että millä tahansa pelioikeudella pääsee mukaan vain 20 eurolla!
Koko kilpailu- ja tapahtumakalenteri tuloksineen https://kultarantaresort.fi/kilpailut/

Ladyt
Äitienpäivätapahtuma on täynnä, mutta Ladyjen starttileirille mahtuu vielä. Ilmoittautumiset https://kgcn.nexgolf.fi/kgcn/CompetitionListAction.np. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään laittamaan huomautuksiin kumpaan ryhmään haluaa.
(Ryhmä 1. kumpanakin päivänä klo 16:00-18:00 ja ryhmä 2. klo 18:00-20:00).

Seniorit
Ammattiopettajamme Ville piti senioreille räätälöityä opetusta eilen ja tänään. Osallistujia oli mukavasti paikalla ja palaute oli hyvää. Paras esimerkki opetuksen ja harjoittelun tarpeellisuudesta oli erään osallistujan kommentti: ”Enemmän tämä auttaa kuin uusi monen sadan draiveri”.

Seuratreenit ja Plus 30-ryhmä
Seura tarjoaa jäsenilleen ilmaiseksi opetusta ja ohjattua harjoittelua! Myös viikkotreenit sisältyvät siis jäsenmaksuun, kuten Plus30-treenitkin! Lisätietoja https://kgcn.fi/seuratreenit-ja-plus-30-ryhma/
Plus30-ryhmän kauden ensimmäinen pelitapahtuma ensi lauantaina, ilmoittautumiset Nexgolf tai Caddiemaster.

Resortin äitienpäivälounas Äitienpäivälounas 2019_vaakaA4
Ainakin varhaisemmassa kattauksessa on vielä muutama paikka. Tiedustelut Puh. 075 326 6000 tai
[email protected]

Sport Servicen demopäivä rangella
Huomenna keskiviikkona 8.5. on ensimmäisen demopäivän aika. Klo 15:00 – 19:00 voi rangella testailla ammattilaisen avustuksella Callawayn ja Cobran välineitä.

Saisihan se kesä jo tulla, mutta joka tapauksessa mukavaa kevään jatkoa kaikille!