KULTARANTA RESORTIN PAR 3-KENTTÄ MUUTTUU LA 18.6. MONIPELIKENTÄKSI

KULTARANTA RESORTIN PAR 3-KENTTÄ MUUTTUU LA 18.6. MONIPELIKENTÄKSI

Kultaranta Resortissa pääsee testaamaan lauantaista 18.6. alkaen perinteisen golfin lisäksi kahta ihan uutta lajia — futisgolfia sekä fresbeegolfia, kun aiemmin pelkästään golfin harrastajien käytössä ollut 7-väyläinen kenttä muuttuu laajempia asiakasryhmiä palvelevaksi ja monipuolisempia elämyksiä tarjoavaksi Monipelikentäksi.

”Lähes jokainen mies ja yhä useampi nainen on pelannut varmasti jossain vaiheessa elämäänsä jalkapalloa, joten kynnys futisgolfin kokeilemiseen on varmaan merkittävästi matalampi kuin perinteisen golfin” toteaa Kultaranta Resortin golfliiketoiminnasta vastaava Jouni Kankaanpää.

”Uskomme kaikille avoimen Monipelikentän tuovan Resortille uusia kävijöitä, jotka eivät välttämättä ole innostuneet perinteisestä golfista. Lisäksi uudet lajit palvelevat myös hotelliasukkaitamme sekä tarjoavat lisävaihtoehdon yritysten kokousten ja asiakastapahtumien ohjelmapalveluihin” lisää Kankaanpää.

Kaikille avoimella Monipelikenttä sisältää siis futisgolfin ja perinteisen golfin lisäksi myös frisbeegolf-radan. Kentällä on 7 väylää ja kaikille pelimuodoille omat ”maalinsa”. Väylien pituudet vaihtelevat n. 50 – 110 metrin välillä väylistä ja lajista riippuen. Kaikissa lajeissa on sama tavoite eli peliväline on tarkoitus saada kohteeseen mahdollisimman vähin heitoin, potkuin tain lyönnein lajista riippuen. Nopeudella ei ole merkitystä, vaan tarkkuudella.

Kenttä on avoinna la 18.6. alkaen kaikille lajeille elokuun loppupuolelle asti päivittäin klo 13 – 20.30. Pelimaksut kaikille lajeille ovat: aikuiset 10 €, 21v ja nuoremmat 8 €, perhelippu (max. 2 aikuista ja 2 lasta) yht. 20€ (7 reikää). Innokkaille pelaajille on tarjolla santsikierros puoleen hintaan. Lähdöt tapahtuvat varattuina aikoina. Lähtöajat varataan Monipelikentän Kioskista tai sen suljettuna ollessa Klubirakennuksesta vastaanotosta – myös päivän toisille kierroksille.

Jokaisella pelaajalla toivotaan olevan mukanaan omat varusteet ja välineet, mutta paikan päältä on tarjolla myös jonkin verran välineitä vuokrattavana. Tiukkaa pukeutumiskoodia kentällä ei ole, vaan normaaleissa vapaa-ajanvaatteissa voi kentällä pelata. Nappulatossut jalassa ja/tai ilman paitaa kentälle ei kuitenkaan pääse.
”VG-62 -07 juniorit ehtivät jo käydä testaamassa kenttää ja pojilla oli niin hauskaa, että he toivoivat, että seuraavatkin harjoitukset pidettäisiin futisgolfradalla. Harkitsemme myös lopukesään golfseuran jäsenille kisoja, jossa miteltäisiin kaikkien kolmen lajin paremmuudesta” kertoo Kankaanpää.