Jäsentiedote 4/ 2021


Tervehdys!

Oliko se nyt tässä? Siis kaikkien lyhyiden kesien joukossa se ylivoimaisesti lyhyin. Neljäpäiväinen. Ei kai sentään. Jo vapuksi on luvannut hieman lämpimämpää ja kun muistamme sään mukaisen pukeutumisen, niin pystyy lajistamme ihan hyvin nauttimaan vähän viileämmälläkin säällä.

Edellisessä kirjeessäni muistuttelin heti alkukaudesta huomioimaan jälkien korjaamisen kentällä ja olemme siinä onnistuneet vähintäänkin kohtuullisesti, kiitos teidän kaikkien. Ei muuta kuin pidetään vähintään sama taso yllä koko kausi.

Vielä kun huomioimme roskisten käytön ja varsinkin, että nuuskapussin tai tupakantumpin paikka ei ole luonnossa, niin olemme taas askeleen edempänä kaikille viihtyisän ympäristön luomisessa ja ylläpidossa. Joillain tupakoitsijoilla olen muuten nähnyt pienen oman tuhkakupin tai vastaavan, johon tumppi laitetaan. Ei ole roskaamisen vaaraa maastopalosta puhumattakaan.

Yhdistyksemme rästissä olleet viime vuoden sääntömääräiset vuosikokoukset saatiin vihdoin pidettyä. Samassa yhteydessä pidettiin tämän vuoden kevätkokous. Kokoukset pidettiin verkossa ja ne saatiin vietyä sujuvasti läpi sekä tekniikan että kokouskäytäntöjen osalta. Vielä tässä yhteydessä kiitokset kokoukseen ja/tai järjestelyihin osallistuneille.

Yhdistyksemme hallituksen henkilövalinnat kuuluvat syyskokoukselle, mutta sattuneesta syystä viime vuotinen hallitus jatkoi tehtävissään koko viime talven ja valinnat tehtiin viime viikon rästikokouksessa. Erovuorossa olivat puheenjohtaja Juha K. Lehtola, kapteeni Roy Kanerva, sekä Kultaranta Resortin ”isä” ja hallituksessa seuran perustamisesta asti istunut Pekka Jokisuu. Kaikki he olivat kysyttäessä ilmoittaneet olevansa käytettävissä jatkokausille ja yksimielisesti kokous heidät tehtävissään jatkamaan myös valitsi. Onnittelut kaikille kolmelle vielä kerran. Koko hallituksen kokoonpano löytyy kotisivuiltamme https://kgcn.fi/seura/ ja samassa osoitteessa on myös klubitoimikunnan kokoonpano yhteystietoineen.

Ikään kuin vuosikokouksen jatkumona meiltä tiedusteltiin eri toimikuntien toiminnasta ja niiden henkilövalinnoista. Tätä kysyttäessä havahduimme itsekin siihen, että puhumme jatkuvasti mm. ”ladytoimikunnasta”, ”äijätoimikunnasta” jne. mutta varsinaisesti ja virallisesti meillä ei ole muita kuin klubitoimikunta.

Eri ryhmien toiminnan kannalta asialla ei kuitenkaan ole hirveästi merkitystä, sillä varsin aktiivisesta toiminnastamme vastaavat klubitoimikunnassamme  vastuuhenkilöt Anne Salo, ladyt; Roy Kanerva, miehet; Jyrki Wuori, seniorit; Janne Järvelä, kilpailut; Marko Vuosjoki, Plus30 sekä Ville Rintala, opetus. Itse olen virkani puolesta toiminut klubitoimikunnan koordinaattorina.

Kukin vastuuhenkilö on saanut päättää, hoitaako tapahtumat itse vai kutsuuko ryhmäänsä haluamiaan apulaisia. Jotkut jäsenet ovat itse ottaneet yhteyttä ryhmän vastuuhenkilöön ja tulleet sitä kautta toimintaan mukaan. Ja jos olemme kaivanneet uusia seura-aktiiveja, on jäsenkyselyiden halukkuusilmoitukset kaivettu esiin. Edellä mainituin tavoin on sitten (mahdollisesti) syntynyt ”toimikunta”, jollainen mm. erittäin aktiivinen ja vastikään instagramissa ansiokkaasti esittäytynyt ladyryhmämme on. Mainittakoon, että pelkästään viime vuosien jatkuva jäsenmäärän kasvu asettaa sekä operatiiviseen että hallitustoimintaamme runsaasti uusia (positiivisia) haasteita, joihin mm. jo hallituksen työpöydällä oleva toimikuntien virallistaminen sekä muutaman uudenkin perustaminen yrittävät parhaansa mukaan vastata.

Kauden kilpailut ja tapahtumat löytyvät kilpailu- ja tapahtumakalenterista. Ilmoittautuminen yleisiin tapahtumiin avataan aina noin kuukautta ennen tapahtuman ajankohtaa ja ilmoittautumisen aukeamisesta tiedotetaan aina jäsenkirjeissä etukäteen. Reikäpelien kumpaankin sarjaan on ilmoittautuminen jo nyt auki ja paljon kyseltyyn Juhannusscrambleen ilmoittautuminen avataan maanantaina 24.5. klo 08:00.

Kaikkeen toimintaamme osallistumisen edellytyksenä on luonnollisesti maksettu jäsenmaksu. Hoidathan siis maksusi kuntoon ensi tilassa, jos se vielä jostain syystä on jäänyt. Jos olet mukana tämän kirjeen vastaanottajissa, olet myös jäsenlistallamme ja ”jäsenmaksuvelvollinen”. Epäselvissä tapauksissa ota yhteys allekirjoittaneeseen.

Pro Shop isäntämme ja yhteistyökumppanimme Sport Service täyttää maanantaina 3.5. 30-vuotta! Onnea Markku ja koko Servicen väki! Juhlan kunniaksi Sport Servicen liikkeessä on ensi maanantaina erinomaisia juhlapäivän tarjouksia. Lisäksi 3. – 8.5. on sekä Kultarannan shopissa että Sport Servicessä loistavia koko synttäriviikon tarjouksia.

Kauden 2021 jäsenetuihin voit tutustua tästä ja mikäli esim. jo tulevana viikonloppuna haluttaisi päästä kentälle, mutta pelioikeus on vielä lunastamatta, voit tehdä sen tästä.

Hauskaa Wappua kaikille ja nähdään kentällä!

  • Antti